Konfigurere videresending av e-post for tredjepartsdomener

Videresending av e-post

Videresending av e-post er en tjeneste som lar deg sende en e-post fra det egendefinerte domenet ditt til en eksisterende e-postkonto fra Gmail, Outlook, Yahoo eller en annen leverandør. Hvis du for eksempel eier domenenavnet johns-apparel.com, kan du opprette e-postadressen info@johns-apparel.com for kundene dine. Når kunder sender e-post til info@johns-apparel.com, vil meldingene deres videresendes til din eksisterende personlige konto, for eksempel john@gmail.com.

Videresende e-post fra en tredjepartsleverandør av domener

Enkelte tredjepartsleverandører av domener inkluderer verting av e-post på domenet. Du kan konfigurere videresending fra domenet etter at du har lagt til det eksisterende domenet ditt i Shopify.

Metoder for videresending av e-post fra tredjepartsdomener til din egen e-postadresse varierer, og det er umulig å gi spesifikke instruksjoner for alle domeneleverandører.

I alle tilfeller er målet å få e-post fra tredjepartsdomenet ditt omdirigert til den nye e-postverten din. Du må antageligvis gjøre noe av dette:

• Logg på tredjepartskontoen din og bruk nettstedet deres til å legge til e-postadressen din eller redigere MX-oppføringene dine.
  • Kontakt leverandøren din for å få hjelp med videresending av e-post. Fortell dem at du må videresende e-posten din til den andre (foretrukne) e-postadressen din.

Når e-postverting ikke er inkludert av tredjepartsleverandøren din

Hvis e-postverting ikke er inkludert når du kjøper domenet ditt fra en tredjepartsleverandør, kan du bruke en tredjepartstjenese for e-postsverting.

Dette er noen av alternativene:

• Zoho – Zoho Mail gir e-postkontoer for det tilpassede domenet ditt med tilgjengelige betalte pakker. Zoho Mail kan kobles til Zoho Business Apps.

• G Suite – Google Apps for Work kobles til Gmail-plattformen for det tilpassede domenet ditt for 5–10 USD per bruker per måned. Du kan finne ut mer om tjenestene deres.