Overføring av IP-adressen din

Hvis du har domener som peker på feil IP-adresse, blir nettbutikken din utilgjengelig for kundene dine. Sjekk butikkens domeneinnstillinger for å sørge for at status for alle domenene dine vises som Tilkoblet eller Konfigurering pågår:

Domenestatus

For hvert enkelt domene som har en annen status, må du gjøre noen justeringer av innstillingene for domeneleverandøren for å peke på Shopifys IP-adresse, 23.227.38.32, og til shops.myshopify.com for eventuelle underdomener.

Grunnen til at du må gjøre dette

Hvis du ikke har oppdatert domenets DNS-innstillinger for hvert underdomene og rotdomenet, får ikke kundene dine tilgang til butikken din. Domeneleverandøren din kan ikke oppdatere IP-adresser automatisk.

Avhengig av hvor kjent du er med domener, kan du gjøre en av følgende ting:

• Få hjelp fra domeneleverandøren din
  • Gjøre DNS-endringene selv

Få hjelp fra domeneleverandøren din

For å få hjelp med å gjøre endringene bør du kontakte domeneleverandøren din og be dem om å gjøre disse endringene:

• Nødvendig: Sørg for at A-oppføringen til rotdomenet ditt peker på Shopifys IP-adresse: 23.227.38.32

• Hvis du bruker underdomener, må du oppgradere rotdomenets DNS-oppføring til å bruke en ALIAS- eller CNAME-oppføring til å peke på shops.myshopify.com.

Gjøre DNS-endringene selv

Trinn:

1. Logg på domenekontoen din med tredjepartsleverandøren.

Hvis du må hente påloggingslegitmasjonen din, kan du prøve å filtrere e-postinnboksen din for domeneleverandørens navn, og se etter de eldste e-postene. De sendte antageligvis påloggingslegitimasjonen til deg når du kjøpte domenet.

2. Gå inn på DNS-oppføringene for domenet ditt.

3. I A-oppføring-feltet skriver du inn Shopifys IP-adresse: 23.227.38.32.

4. Opprett en ALIAS- eller CNAME-oppføring som peker underdomenene dine til shops.myshopify.com.

5. Lagre legitimasjonen din.