Fjerne domener

Hvis du ikke lenger ønsker å knytte et egendefinert domene fra en tredjepartsleverandør til Shopify-butikken kan du fjerne det fra Shopify-administrator, eller overføre det til en annen Shopify-butikk eller domeneleverandør. Du kan også fjerne underdomener.

myshopify.com-domenenavnet kan ikke fjernes eller overføres fordi du bruker ditt opprinnelige myshopify.com-domenenavn for å logge på Shopify-administrator og identifisere kontoen når du kontakter Shopify-brukerstøtte.

Du kan velge et nytt myshopify.com-domene én gang. Du må imidlertid fortsatt bruke det opprinnelige myshopify.com-domenenavnet for å logge på Shopify-administrator og kontakte Shopify-brukerstøtte.

Hvis du har et Shopify-administrert domene, kan du finne ut mer om å overføre det til en annen Shopify-butikk eller en annen domeneleverandør.

I denne delen