Endre det primære domenet

Det primære domenet ditt er domenenavnet som vises i adresselinjen når kundene blar gjennom nettbutikken din. Som standard bruker det primære domenet formatet your-store-name.myshopify.com når du registrerer deg for Shopify. Hvis du vil endre domenet kundene bruker for å besøke butikken, kan du legge til et egendefinert domene, og deretter angi det egendefinerte domenet som primært domene.

Før du setter i gang

Før du endrer det primære domenet må du gjøre følgende:

• Legg til et egendefinert domene i Shopify.
  • Bekreft at domenet har statusen TilkobletDomener-siden i Shopify-administrator. Det kan ta inntil 48 timer før domenet er tilkoblet.

Endre det primære domenet

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Domener.

2. I Primært domene-seksjonen klikker du på Endre primært domene.

3. Velg domenet du vil angi som primært domene.

4. Klikk på Lagre.

Når du har endret det primære domenet, vil det nye primære domenet vises for kunder som besøker nettbutikken.