Redigere registratorinformasjon for et Shopify-administrert domene

Hvis du har et Shopify-administrert domene kan du se og redigere registratorinformasjon fra Domener-siden i Shopify-administrator. Det kan hende du må redigere registratorinformasjon av følgende årsaker:

• for å endre e-postadressen du mottar varsler om domeneabonnementet til
  • for å oppdatere telefonnummer, postadresse eller butikknavn som er tilknyttet domenet
  • for å endre innstillingene for WHOIS-personvern for domenet

Som standard brukes e-postadressen og informasjonen til Shopify-butikkeieren til å kjøpe og fornye domener. Sørg for at e-postadressen din er oppdatert slik at du mottar varsler om domenets utløp.

Vurderinger før du redigerer registratorinformasjonen

Før du redigerer registratorinformasjonen bør du vurdere følgende punkter:

• Hvis du vil overføre et Shopify-administrert domene til en annen domeneleverandør, må du vente 60 dager etter at du har gjort endringer i registratorinformasjonen før du kan overføre domenet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN).
  • Noen toppnivådomener, som for eksempel .fr , krever at du sender inn et skjema for å bekrefte endringer i registratorinformasjonen din. Hvis du må sende inn et skjema etter at du har redigert registratorinformasjonen, kan det hende du mottar en e-post fra Shopify-brukerstøtte eller OpenSRS, tjenesten Shopify bruker til å videreselge domener. E-posten inneholder ytterligere instruksjoner du må følge for å oppdatere registratorinformasjonen. Det kan være en forsinkelse før du mottar e-posten, og prosessen for å oppdatere informasjonen kan endre seg når som helst.

Rediger registratorinformasjon

1. Fra Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Domener.
  2. Klikk på Administrer for domenet du vil konfigurere.
  3. Klikk Rediger i seksjonen Registratorinformasjon.
  4. Rediger detaljene for kontaktinformasjonen din.
  5. Valgfritt: Hvis domenet ditt tilbyr WHOIS-personvern velger du om du vil at registratorinformasjonen skal være privat eller offentlig.
  6. Klikk på Bekreft.
  7. Sjekk e-postkontoen som er tilknyttet domene og se etter en e-postbekreftelse. E-postmeldingen varierer, men du må kanskje gjøre en av følgende: - Klikke på en kobling og følge instruksjonene du får oppgitt for å godta endringene.
    • Fylle ut et skjema og sende det til Shopify-brukerstøtte for å oppdatere registratorinformasjonen.

Sørg for at du følger eventuelle ytterligere instruksjoner i e-postbekreftelsen. Hvis du ikke bekrefter endringene eller sender inn et påkrevd skjema, kan det være at forespørselen din om å redigere registratorinformasjonen ikke blir behandlet.