Konfigurere videresending av e-post for Shopify-domenet ditt

Shopify tilbyr ikke e-postverting, men hvis du kjøper et domene via Shopify eller overfører domenet ditt til Shopify, kan du konfigurere et ubegrenset antall adresser for videresending av e-post (for eksempel info@johns-apparel.com) gratis.

Hvis du vil sende en e-post fra videresendingsadressen for det tilpassede domenet ditt, må du bruke en tjeneste for e-postverting fra en tredjepart. Hvis du bruker Zoho Mail eller G Suite, kan du koble vertstjenesten til domenet ditt i Shopify. Hvis du bruker en annen tjeneste for e-postverting, kan du legge til en MX-oppføring for å koble den til domenet ditt ved å redigere DNS-innstillingene dine.

Konfigurere videresending av e-post

Alle nye e-postadresser må videresendes til en eksisterende e-postadresse (for eksempel via Gmail eller Outlook). Du kan konfigurere flere videresendinger som går til forskjellige e-postadresser.

Trinn:

1. I Shopify-administrerte domener-delen klikker du på domenet du vil konfigurere videresending av e-post for.

2. Klikk påk Legg til e-postadresse for videresending:

Legg til e-postadresse for videresending

3. I E-postadresse for butikk-tekstfeltet skriver du inn e-postadressen du vil opprette for det tilpassede domenet ditt. Du trenger ikke å skrive inn @-symbolet eller noe som kommer etter det.

4. I E-postadresse for videresending-tekstfeltet skriver du inn den fullstendige destinasjons-e-postadressen:

Legg til videresendingsadresse

5. Klikk på Lagre.

På denne måten kan du opprette så mange e-postadresser for videresending du vil.

Test videresendingen av e-post

For å teste videresendingen av e-post sender du en test-e-post fra en annen e-postadresse til alle videresendingsadressene du har opprettet.

Svar på kunde-e-post

Du kan ikke svare kunder fra e-postadressen for det tilpassede domenet ditt. Hvis du vil svare på en kunde-e-post, må du gjøre det direkte fra adressen du videresendte e-postene dine til – dette er adressen som kommer til å vises i kundens innboks.

Sende e-post fra videresendingsadressen din

E-postverting tilbys ikke når du kjøper et domene via Shopify. Hvis du vil sende en e-post fra videresendingsadressen for det tilpassede domenet ditt, må du bruke en tjeneste for e-postverting fra en tredjepart.

Vi anbefaler følgende alternativer:

• Zoho Mail tilbyr e-postkontoer for det tilpassede domenet ditt

• G Suite kobles til Gmail-plattformen med e-poster for det tilpassede domenet ditt

E-postverting til domenet ditt fra Connect Zoho Mail eller G Suite

Før du kan koble e-posttjenesten din til Shopify, må du bekrefte domenet ditt og opprette en tilpasset e-postadresse i Zoho Mail eller GSuite.

Trinn:

1. I Shopify-administrerte domener-seksjonen klikker du på navnet til domenet du ønsker å koble til.

2. Klikk på Bruk ekstern vertstjeneste.

3. Velg leverandøren din, og skriv inn informasjonen du fikk da du bekreftet domenet ditt:

- Hvis du bruker G Suite, skriver du inn TXT-koden eller metataggen. - Hvis du bruker Zoho Mail, skriver du inn Zoho-koden.

1. Klikk på Lagre.