SSL utilgjengelig feil

Når du legger til et tilpasset domene, opprettes et nytt SSL-sertifikat automatisk. Prosessen kan ta opp til 48 timer. I denne perioden vil du kunne se en SSL Utilgjengelig-feil i Shopify-administratoren din, og du vil kunne se en av følgende sikkerhetsfeiler i nettleseren din når du besøker nettbutikken din:

• Tilkoblingen din er ikke privat – Google Chrome
  • Tilkoblingen din er ikke sikker – Mozilla Firefox
  • Det er et problem med sikker tilkobling til dette nettstedet – Microsoft Edge.

Hvis feilen fortsatt vises etter mer enn 48 timer, kan du prøve feilsøkingstrinnene nedenfor.

Feilsøking

For å løse sikkerhetsfeilen må du kontrollere at innstillingene for domeneoppføringen er riktig konfigurert. De vanligste problemene med domenekonfigurasjoner er følgende:

Hvis du har endret innstillingene for domeneoppføringen slik at de er konfigurert på riktig måte, kan det ta opptil 48 timer før endringene trer i kraft. Hvis du fremdeles ser sikkerhetsfeilmeldingen etter 48 timer, kan du kontakte Shopifys brukerstøtte.