Feilsøking

Hvis du trenger hjelp med domenet ditt, kan du sjekke om spørsmålet ditt er besvart i Vanlige spørsmål nedenfor. Hvis spørsmålet ditt ikke er besvart på denne siden, og hvis du kjøpte domenet ditt via Shopify, kan du kontakte Shopify-brukerstøtten for å få hjelp med omenet ditt.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Shopifys IP-adresse?

Shopifys IP-adresse er 23.227.38.65. Hvis du konfigurerer et eksisterende domene, må du angi A-oppføringen din til Shopifys IP-adresse.

Hvordan overfører jeg domenet mitt ut av Shopify?

Hvis du har kjøpt domenet ditt via Shopify og forlater Shopify, må du overføre domenet ditt ut av Shopify-administratoren din før du kan bruke domenet med en annen vert.

Kan jeg endre myshopify.com-domenet mitt?

Nei, .myshopify.com-domenet ditt er en nettadresse som fungerer dom en unik identifikator for butikken din, og kan ikke endres eller fjernes. Kunder får tilgang til nettbutikken din med denne nettadressen, med mindre du har et tilpasset domenenavn. Hvis du vil ha en tilpasset nettadresse for Shopify-butikken din, for eksempel www.example.com, kan du legge det til i en av nettbutikkene dine ved å kjøpe et tilpasset domene.

Hvorfor finnes det ingen instruksjoner for leverandøren min?

Vi har skrevet instruksjoner for de vanligste tredjepartsleverandørene. Hvis leverandøren din ikke er oppført her, følger du den generelle veiledningen for konfigurering eller kontakter tredjepartsleverandøren for domener direkte for å få hjelp.

Kan jeg bruke mer enn to domenenavn for butikken min?

Ja, du kan bruke opptil 10 domener på Shopify-butikken din.

Hvorfor har ikke nettstedet mitt omdirigert til det tilpassede domenet mitt ennå?

Det kan ta opptil 48 timer før domenet fungerer. Kontakt Shopify-brukerstøtten hvis det tar mer enn 72 timer.

Tilbyr Shopify e-postadresser for det tilpassede domenet mitt?

Nei, Shopify tilbyr ikke e-postverting. Hvis du kjøper et domenenavn fra Shopify, kan du imidlertid konfigurere et ubegrenset antall e-postadresser for videresending (for eksempel info@johns-apparel.com) gratis.

Kan jeg endre navnet til en underkatalog, for eksempel /products?

En underkatalog er en del av hovednettstedet ditt. Den defineres av en / i slutten av domenenavnet, for eksempel www.example.com/pricing, der /pricing er underkatalogen. Eksempler på underkataloger på nettbutikken din er /collections, /products og /pages.

Du kan ikke redigere navn på underkataloger. Uavhengig av hvilket domene du bruker, er navnene på underkatalogene de samme.

Må jeg endre TTL-nummeret i DNS-innstillingene mine?

Når du kobler et domene til Shopify, kan du se et TTL-nummer i DNS-innstillingene dine. Du trenger ikke å endre dette nummeret. Bruk standardinnstillingen.

Få hjelp med tredjepartsdomenet ditt

Shopify-brukerstøtten kan ikke hjelpe deg med et domene du har kjøpt fra en tredjepartsleverandør, for eksempel GoDaddy. For å få hjelp med å koble et tredjepartsdomene til Shopify kontakter du leverandøren og fortelle dem at

• du vil at rotdomenet ditt (A-oppføringen din) skal peke på Shopifys IP-adresse, som er 23.227.38.65
  • du vil at underdomenene dine (CNAME-oppføringene dine) skal peke på det Shopify-vertede domenet ditt, som er shops.myshopify.com

Hvis du vil konfigurere videresending av e-post, kan du også fortelle tredjepartsleverandøren din at du vil bruke e-postklienten deres (hvis de har en) og må konfigurere MX records.