Fjerne og overføre domener

Hvis du ikke lenger ønsker å ha et egendefinert domene knyttet til Shopify-butikken din, kan du gjøre en av følgende handlinger:

.myshopify.com-URL-adressen din kan ikke fjernes eller endres, fordi du bruker .myshopify.com-URL-adressen for å logge på butikken og identifisere kontoen din når du kontakter Shopify-brukerstøtte. Hvis du vil endre domenet kundene bruker for å besøke butikken, kan du legge til et egendefinert domene og angi det som primært domene.