Direktefrakting

Direktefrakting lar deg selge produkter ved å bruke en leverandør som lagerfører og sender produktene for deg. Du betaler engrosprisen til leverandøren, mens du har full kontroll over prisen kundene ser i Shopify-butikken din.

Når en kunde legger inn en bestilling i butikken din, kjøper du produktene fra leverandøren og velger hvordan de skal sendes direkte til kunden din. Du trenger ikke ha noen lagerbeholdning eller sende produkter selv.

Produkter er den viktigste delen av direktefrakter-virksomheten din, produktene du velger å selge vil forme hvordan du driver nettbutikken, hvordan du markedsfører den og hvem du markedsfører den til.