Komme i gang med Oberlo

For å bruke Oberlo med Shopify, må du ha en Shopify-butikk. Besøk Shopify og klikk Kom i gang for å registrere deg.

Hvis du er ny med Shopify og direktefrakting, er det en god idé å komme i gang ved å opprette en konto på Oberlo-nettsiden og følge steg-for-steg-instruksjonene for å sette opp butikken din. Hvis du allerede har en Shopify-butikk satt opp og er kjent med direktefrakting, kan du installere Oberlo fra Shopify App Store for å komme i gang med én gang.

Før du bruker Oberlo, må du lese gjennom bruksvilkårene for Oberlo.