Bruke Oberlo som et distribusjonssted

Du kan sette opp steder i Shopify-administrator for å spore lagerbeholdning og oppfylle bestillinger mer effektivt når du selger eller sender produkter fra flere steder. Hvis du bruker Oberlo, blir den behandlet som en separat distribusjonsplassering, og den vises i Appsteder-seksjonen på Steder-siden i Shopify-administratoren. Når du tilordner Oberlo-produkter til dette stedet, vises bestillinger for produktene som oppfylles av Oberlo.

Du trenger ikke å aktivere steder i Shopify-administratoren for å bruke alternativet for Oberlo-sted. Finn ut mer om lagerbeholdningssteder.

Angi et produkts plassering til Oberlo

Alle nye produkter du importerer fra Oberlo har Oberlo-alternativet valgt i Distribusjonstjeneste-seksjonen av produktdetaljene. Du kan manuelt oppdatere produkter du har importert fra Oberlo før alternativet for Oberlo-sted var tilgjengelig for å angi plasseringen til Oberlo.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Produkter.
  2. Klikk på navnet til et Oberlo-produkt.
  3. I Distribusjonstjeneste-seksjonen velger du Oberlo.
  4. Klikk på Lagre.

Vise lagerlokasjoner i bestillinger med Oberlo-produkter

Når du angir steder for produktene dine, kan du se plasseringen til hvert produkt på en bestillingsside. Hvis bestillingen inneholder produkter fra mer enn ett sted, grupperes produktene etter sted for å gjøre distribusjonen mer effektiv.

Etter at du har angitt Oberlo som sted for produkter, vises bestillinger som inneholder disse produktene Oberlo ved siden av de relevante produktnavnene i bestillingssammendraget. Du kan klikke på Innfri i Oberlo ved siden av disse produktene for å innfri dem fra siden for Oberlo-bestillinger.