Konfigurere Shopify til å jobbe med Oberlo

Før du begynner å godta bestillinger gjennom Oberlo, må du sørge for at Shopify-butikkinnstillingene er riktig for forretningen din.

Sett opp innstillingene for distribusjonsdistribusjon

OBS: Du må angi distribusjonsinnstillingene til manuell distribusjon. Ellers vil du ikke se knappen Bestill produkter, og du kan ikke kjøpe produkter fra en leverandør.

Trinn:

1. I Bestillingsbehandling under Når en bestilling er betalt velger du Ikke oppfyll noen av bestillingens linjevarer automatisk. 3. Klikk på Lagre.

Når en bestilling har blitt oppfylt av leverandøren din, vil Oberlo markere bestillingen som sluttført i Shopify.

Sett opp innstillinger for betalingsautorisasjon

Du kan registrere betalingene enten automatisk eller manuelt. Hvis du aktiverer automatisk innhenting, vises bestillingene dine automatisk i Oberlo. Hvis du aktiverer manuell innhenting, vises ikke bestillingene dine i Oberlo før du merker bestillingen som Betalt.

Trinn:

1. i Betalingsautorisasjon-seksjonen velger du hva slags betalingsautorisasjon du vil ha:

Alternativet for automatisk innhenting i betalingsautorisasjon-seksjonen

1. Klikk på Lagre.