Sette opp din Oberlo-profil

I Oberlo-profilinnstillingene kan du angi navn, e-postadresse og passord for kontoen din på oberlo.com.

Du kan også velge språket som Oberlo-instrumentbordet ditt i Shopify vises i.

Profilinnstillinger

For å få tilgang til profilinnstillingene klikker du på kontonavnet ditt i Oberlo-instrumentpanelet og klikker på Profil. I Profilinnstillinger-seksjonen kan du endre følgende innstillinger:

• Navnet ditt – dette vises som navnet ditt i Oberlo-kontrollpanelet i tillegg til i oberlo.com-kontoen din. Hvis du oppretter en Oberlo-konto ved å laste ned Oberlo-appen, bruker profilen navnet til Shopify-butikkeieren.
  • E-post – dette er e-postadressen du bruker til å logge på kontoen din på oberlo.com.
  • Passord – du kan opprette eller legge til et passord for å logge inn i Oberlo gjennom oberlo.com. Se Opprette eller endre passordet for mer informasjon.

Opprette eller endre passordet ditt

Etter at du har satt opp et passord på Oberlo-kontoen din, kan du logge inn via oberlo.com med e-postkontoen på kontoen din. Du kan opprette eller endre passordet ditt i Oberlo-instrumentbordet ditt.

Trinn:

1. Fra Oberlo-instrumentbordet klikker du på Oberlo-kontonavnet og klikker deretter på Profil.
  2. Skriv inn et passord med minst syv tegn i Passord-feltet og skriv deretter inn det samme passordet i Bekreft passord-feltet.
  3. Hvis du allerede har satt opp et oberlo.com-passord, må du angi det eksisterende passordet ditt i Gammelt passord-feltet.
  4. Klikk på Lagre profil.

Oppdater språkinnstillingene dine

Oberlo-appen din kan vises på følgende språk:

• Engelsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Italiensk
  • Portugisisk (Brazil)
  • Spansk

Du kan endre språket du vil at Oberlo skal vises på ved å endre språkinnstillingene dine.

Trinn:

1. Gå til Oberlo-instrumentbordet.
  2. Klikk på Oberlo-kontonavnet ditt, og klikk på Profil.
  3. I Profilspråk-seksjonen velger du et språk fra rullegardinmenyen og klikker på Lagre profil.