Sette opp Oberlo

Hvis du vil bruke Oberlo med Shopify, må du ha en Shopify-butikk. Besøk Shopify og klikk Kom i gang for å registrere deg. Når du har opprettet en Shopify-butikk, går du til Shopify App Store og søker etter og installerer Oberlo-applikasjonen.

En annen måte å komme i gang på er ved å gå til Oberlo-nettstedet og registrere deg hos Oberlo. På denne måten kan du gjøre deg kjent med ulike produkter før du registrerer deg til en Shopify-butikk.

Når en Shopify-konto og Oberlo-konto er koblet sammen, kan du ikke oppheve koblingen for å koble til Shopify-kontoen din med en annen Oberlo-konto. Hvis du vil koble en Shopify-konto til en annen Oberlo-konto, må du starte en ny Shopify-konto.

Installer Oberlo fra Shopify App Store

1. Besøk Oberlo i Shopify App Store.

2. Klikk på Legg til app.

3. Oberlo ber om tillatelse til å administrere bestillinger, produkter og andre data. Klikk Installer app for å gi Oberlo tillatelse for alle funksjoner.

Koble Oberlo til Shopify-butikken din

1. Besøk Oberlo-nettstedet.

2. Klikk på Legg til Oberlo i Shopify for å registrere deg for en Oberlo-konto.

3. Oberlo-instrumentbordet klikker du på Koble til en butikk.

4. Hvis du ikke er logget på Shopify, må du logge inn med butikkens informasjon.

5. Oberlo ber om tillatelse til å administrere bestillinger, produkter og andre data. Klikk Installer app for å gi Oberlo tillatelse for alle funksjoner.

Åpne Oberlo

1. Fra Shopify-administratoren klikker du Apper.
  2. Klikk på Oberlo.