Administrering av Oberlo-abonnementet ditt

Du kan bruke Oberlo gratis ved hjelp av Start-abonnementet, men du kan velge et annet abonnement fra Administrer abonnement-siden.

Oberlo-abonnementet ditt endres aldri automatisk. La oss si at du har et Basic-abonnement og har 550 produkter. Du fjerner 100 produkter. Selv om du nå er under terskelen, er du fortsatt på Basic-abonnementet. Hvis du vil bytte til Starter-abonnementet, må du endre abonnementsnivået ditt manuelt.

Endre abonnementsplanen din

Eventuelle abonnementsendringer du gjør, trer i kraft med en gang.

Trinn:

1. Fra Oberlo-instrumentbordet klikker du på navnet ditt og deretter på Administrer abonnement.

2. I Gjeldende abonnement-seksjonen klikker du på Velg abonnement.

3. Klikk på Velg under abonnementet du ønsker. Du blir omdirigert til Shopify-butikken din.

4. Klikk på Godkjenn belastning for å bekrefte abonnementsendringen eller Avvis omkostninger for å kansellere.

Fjerne Oberlo fra Shopify

Du kan stoppe abonnementsomkostninger fra Oberlo ved å angi abonnementsplanen til Starter-abonnementet. For å fjerne Oberlo fra butikken din kan du slette det fra Apper-siden i Shopify-butikken.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Apper.
    1. Klikk på Slett-ikonet ved siden av Oberlo-ikonet. 3. Valgfritt: Velg årsaken til at du avinstallerer appen fra rullegardinmenyen. 4. Valgfritt: Angi eventuelle problemer du har hatt med appen. 5. Klikk på Avinstaller.

Hvis du installerer Oberlo på et senere tidspunkt, kobles den samme Oberlo-kontoen til Shopify-kontoen på nytt. Hvis du vil bruke en ny eller en annen Oberlo-konto, kan du opprette en annen Shopify-konto og sette opp Oberlo på den.