Legge til og importere produkter

Når du har bestemt deg for hvilke produkter du vil selge, kan du legge dem til i Shopify-butikken. Du må først legge til produktene i importlisten din i Oberlo, og deretter importere dem til butikken.

Du kan legge til produkter i importlisten ved å søke i Oberlo-instrumentbordet, eller ved å bruke Oberlo Chrome-utvidelsen mens du surfer på aliexpress.com.

Legg til produkter fra Oberlo-søket

1. Åpne Oberlo-instrumentbordetditt.
  2. Bruk søkefeltet til å søke etter produkter du vil legge til i butikken.
  3. Når du finner et produkt du vil legge til, flytter du markøren over produktet og klikker på Legg til i importlisten.

Etter at du har lagt til produktene, bør du redigere produktdetaljene før du importerer dem til Shopify-butikken.

Legg til produkter mens du er på aliexpress.com

Før du legger til produkter i butikken mens du blar gjennom aliexpress.com, må du påse at du oppfyller følgende kriterier:

Trinn:

1. Mens du bruker Chrome-nettleseren på en datamaskin, kan du besøke aliexpress.com.
  2. Naviger til et produkt du vil legge til i butikken din.
  3. Klikk på Oberlo-ikonet nederst i høyre hjørne for å legge til produktet i importlisten din i Oberlo:
    Uthevet Oberlo-logoknapp

Etter du har lagt til produktene, og før du importerer dem til Shopify-butikken, kan du redigere produktdetaljene. Hvis du endrer produktdetaljene, som produktnavn og beskrivelse, blir de unike og mer tiltalende for kundene dine enn standard Oberlo-detaljer.

Importer produkter fra importlisten til Shopify-butikken din

Før du importerer produkter fra Oberlo, må du redigere produktdetaljene for å gjøre dem unike for butikken og merkevaren din. Når du er klar til å importere produkter til Shopify-butikken, kan du gjøre det fra Importer liste-siden.

Trinn:

1. Fra Oberlo-instrumentbordet går du til Importer liste.

2. Velg fra følgende alternativer:

- For å importere produkter individuelt klikker du på Importer for å lagre ved siden av produktet du vil importere. - Hvis du vil importere flere produkter samtidig, velger du mer enn ett produkt og klikker Importer alle til butikk:

Fremhevet «Importer alle til butikk»-knapp

De importerte produktene dine vises på Produkter-siden i Shopify-administratoren.

Importer produktvarianter til Shopify-butikken din

Hvis du ikke vil importere alle variantene av et produkt til butikken, kan du importere de individuelle variantene du vil selge. Noen produkter kan ha hundrevis av varianter og det kan være lurt å selge bare noen få av disse variantene i Shopify-butikken din.

For eksempel hvis du vil selge et mobiltelefondeksel, men den har 40 varianter:

Telefondeksel med 40 varianter
Du kan oppheve valget av variantene du ikke vil selge og importere de gjenværende variantene til Shopify-butikken.

Trinn:

1. Fra Oberlo-instrumentbordet går du til Importer liste.
  2. Ved siden av produktet du vil importere, klikker du på Varianter-fanen.
  3. Fjern valget av variantene du ikke vil selge og klikk deretter Importer til butikk.

De importerte produktene dine vises på Produkter-siden i Shopify-administratoren.