Redigere produktdetaljer i Oberlo

Produktene du legger til fra importlisten din kommer allerede med detaljer fra leverandøren. Noen av detaljene er kanskje ikke relevante, og i noen tilfeller kan det være overveldende for kundene dine.

Du kan redigere produktdetaljene enten før eller etter importen av produktene. Før du importerer, må du redigere detaljene i importlisten. Etter å ha importert, kan du redigere detaljene i Shopify-administratoren.

Endre produktnavn og beskrivelse

Du kan endre et produktnavn på Importer liste-siden i Oberlo-administratoren. For å endre en produktbeskrivelse klikker du på Beskrivelse-fanen for produktet du vil oppdatere.

• Tittel – navnet på produktet slik du vil at kundene skal se det. Endre standardtitlene som kommer fra Oberlo fordi de er skrevet for bedrifter, ikke forbrukere. Unike og iøynefallende produkttitler fører mer sannsynlig til salg enn standardtitlene.

• Beskrivelse – beskrivelsen av produktet ditt. Dette området bruker redigeringsprogram for rik tekst slik at du kan formatere teksten. Beskriv produktene i detalj for å informere potensielle kunder. Opprett dine egne produktbeskrivelser for å gjøre produktene unike for søkemotorer.

Rediger produktvarianter

Du kan redigere en produktvariant i Oberlo på siden Importer liste ved å klikke på Variant-fanen for produktet du vil oppdatere.

OBS: Hvis du allerede har importert produktet til Shopify, kan du redigere variantene av et produkt i Shopify-administratoren. Hvis du sletter alle produktvarianter, eksporterer og importerer produkter med en CSV og dupliserer produkter eller legger til varianter manuelt i Shopify-administratoren, fjernes forbindelsen til Oberlo. Derfor vises ikke bestillingene dine i Oberlo.

Juster produktvekt

Hvis du setter opp vektbaserte fraktpriser, må du legge til vekt på produktene. Hvis leverandøren ikke gir vekt for produktene, kan du bruke prisbaserte fraktpriser som et annet alternativ.

Du kan legge til produktvekt under en produktimport eller etter at produktene har blitt importert.

Legg til produktvekt under en produktimport

Før du kan legge til vekt under en produktimport, må du aktivere Angi måleenhet for produktvekt.

Trinn:

1. Fra Oberlo-instrumentpanelet går du til Innstillinger-siden.
  2. Aktiver Angi måleenhet for produktvekt.
  3. I rullegardinmenyen velger du enheten du vil bruke for produktvekt og klikker deretter på Lagre innstillinger.

Når denne innstillingen er aktivert, kan du legge til vekt på produkter og varianter i Vekt-kolonnen i Varianter-fanen til et produkt under import. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Importere produkter fra importlisten til Shopify-butikken.

Legg til produktvekt etter en produktimport

Hvis du allerede har importert produktene, kan du redigere produktene i Shopify-administratoren for å legge til produktvekt. Du finner mer informasjon i Produktdetaljer.

Endre produkttyper og legg til tagger

Du kan endre en type og tagger på siden Importer liste i Oberlo.

• Produkttype – en kategori for produktet du kan bruke til å organisere produkter. Du kan bruke produkttype som en betingelse for en automatisert samling.

• Tagger er søkbare nøkkelord som du kan tilknytte produktet. Tagger kan hjelpe kundene med å finne produkter gjennom søk i nettbutikken, og du kan også bruke dem til å opprette automatiserte samlinger. For mer informasjon om hvordan du legger til eller fjerner tagger, kan du se Legg til eller fjerne tagger.

Legge til produkter i samlinger

Du kan gruppere produktene i samlinger for å gjøre det lettere for kundene å finne dem fra kategorier. Her er et par eksempler på samlinger du kan opprette:

• klær for menn, damer eller barn
  • boligtilbehør av en bestemt type, for eksempel lamper, puter eller tepper
  • salgsvarer
  • sesongvarer som julekort og dekorasjoner

Når du oppretter en samling, vises den i nettbutikken som et galleri for produktene du har lagt til. Kundene kan klikke på et produktbilde på samlingssiden for å besøke produktets side.

Følgende er den grunnleggende prosessen for å legge til en samling. Du finner mer detaljert informasjon om hvordan du oppretter en automatisert samling eller oppretter en manuell samling.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Produkter > Samlinger.

2. Fra Samling-siden klikker du på Opprett samling.

3. Angi detaljene for samlingen.

4. Klikk på Lagre samling.

Du finner informasjon om hvordan du legger til produkter i samlinger under samlinger.

Du kan endre samlingen for et produkt på siden Importer liste i Oberlo. Rullegardinlisten viser bare manuelle Shopify-samlinger. Produkter som oppfyller kravene til automatiske samlinger tildeles automatisk.

Velg produktbilder

Når du importerer et produkt til Shopify er produktbilder av høy kvalitet inkludert. Du kan velge hvilke bilder kundene dine ser når de viser produktene og variantene dine. Du finner mer informasjon om produktbilder i Produktbilder.