Kombinere produkter med variantkartlegging

Hvis du finner flere leverandører som tilbyr det samme produktet, men de tilbyr ulike varianter, kan du kombinere dem til ett produkt. Dette lar deg ha alle mulige varianter for kundene dine på ett produkt.

La oss si at du finner en skjorte som tilbys av en leverandør i liten, middels og stor størrelse, og samme skjorte tilbys av en annen leverandør i ekstra stor. Med varianttilordning kan du kombinere disse til ett produkt som har skjorten i liten, middels, stor og ekstra stor.

Et annet eksempel kan være hvis en leverandør går tom for én variant, så kan du kombinere den med det samme produktet fra en annen leverandør som tilbyr denne varianten. Dette gir deg fleksibilitet til å endre varianten som er utsolgt med en ny en, uten å slette hele produktet.

Kombiner produkter

Du kan kombinere opptil fem produkter og ha maksimalt 100 varianter for et kombinert produkt. Hvis et produkt ikke har noen varianter, er det ikke tilgjengelig for varianttilordning.

Trinn:

1. Fra Oberlo-instrumentbordet går du til Mine produkter.
  2. Klikk på produktet du vil legge til flere varianter i.
  3. I Kildeprodukter-delen klikker du på Administrer varianter.
  4. Klikk på Legg til produkt.
  5. I feltet Produktkobling angir du nettadressen til produktet du vil kombinere med det eksisterende produktet og klikker på Koble til.
  6. Fullfør følgende steg for hver variant du vil legge til:

1. Klikk på Legg til variant.
    2. Gi navn til hvert variantalternativ.
    3. Klikk på Opprett varianter.
    4. I Kildeprodukt-rullegardinmenyen velger du leverandøren du ønsker.
    5. I Kildevariant-rullegardinmenyen velger du varianten du vil bruke.
  7. Etter du har lagt til variantene du ønsker, klikker du på Lagre.

Fjern et produkt og variantene fra et kombinert produkt

Du må slette alle varianter av et produkt før du kan fjerne produktet.

Trinn:

1. Fra Oberlo-instrumentbordet går du til Mine produkter.
  2. Klikk på produktet du vil fjerne en leverandør fra og klikk på Administrer varianter.
  3. For hver variant av produktet du vil fjerne, som er koblet til det kombinerte produktet, gjør du følgende steg:

1. Klikk på søppelbøtten ved siden av varianten.
    2. I dialogboksen Slett variant klikker du på Slett.
  4. I Kildeprodukter-boksen klikker du på x ved siden av produktet du vil fjerne.