Budfirmaalternativer for Oberlo-bestillinger

Når du driver en direktefraktvirksomhet, er det mulig at leverandørene du velger til direktefrakt er lokalisert i et annet land. Dette kan føre til høyere fraktkostnader, spesielt hvis du velger raskere fraktmetoder. Det er imidlertid noen internasjonale fraktmetoder som er gratis, men tregere.

Hvis du velger alternativene for langsommere frakt, må du angi de riktige leveringsforventningene for kundene dine og inkludere sporing på bestillingene der det er mulig.

Gå gjennom fraktmetodene for å se hvilke som kan være best å bruke for forretningen og hvilke type produkter du selger.

Vanlige budfirmaer

Vanlige budfirmaer
Budfirma Produkttype Kostnad Tilgjengelighet Sporingsnumre Forventede leveringstider (dager)
ePacket Lav til middels verdi Gratis eller lav Spesifikke land Vanligvis oppgitt 15–30
China Post Lav til middels verdi Gratis eller lav Verdensomspennende Alternativer for både med og uten sporing er tilgjengelige 20–50
SUNYOU Liquid-produkter Lav De fleste land Vanligvis oppgitt 12–24
UPS, DHL og FedEx Middels til høy verdi Middels til høy De fleste land Nesten alltid gitt 5–15
DHL Global Mail Middels til høy verdi Høy De fleste land

Nesten alltid gitt

Signatur kreves ved levering

5–15

Alternative budfirmaer

Oberlo samarbeider med andre budfirmaer som er spesifikke for bestemte områder eller forretninger. Følgende budfirmaer kan også brukes med Oberlo:

• Swiss Post
  • Turkey Post