Fullførte jobber

Når jobben er ferdig, kan du eller eksperten merke den som fullført. Jobben vises deretter som fullførtjobber -siden på Experts Marketplace.

Fullførte jobber

Markere jobber som fullført

Merking av jobber som fullført hjelper deg og eksperten med å holde oversikt over arbeidet som er gjort. Det hjelper deg også å finne de rette ekspertene for deg dersom du oppretter en ny jobb.

Steg:

1. Fra Experts Marketplace-menyen klikker du på Jobber.
  2. Klikk på jobben du vil markere som fullført.
  3. Klikk på Fullfør jobb. Du kan også angi detaljer om hvordan det var å jobbe med eksperten.
  4. Klikk Merk som fullført.

Hvis en ekspert merker en jobb som fullført, og du ikke er enig i at jobben er fullført, kan du avslå forespørselen. Du kan deretter kontakte eksperten for å diskutere jobben ytterligere.

Gi en evaluering av eksperten

Etter at eksperten markerer en jobb som fullført eller du betaler fakturaen for en jobb, har du muligheten til å legge igjen en vurdering. En ekspert kan også be om en vurdering fra deg for arbeid fullført utenfor ekspertmarkedsplassen.

Vurderingen din vises på ekspertens profil i ekspertmarkedsplassen. Ved å dele opplevelsen din hjelper du andre med å leie inn riktig ekspert basert på ekspertens jobbvurderinger og anmeldelser.

Når du gir en evaluering, kan du vurdere ekspertens kommunikasjon og kvaliteten på arbeidet. Du kan også legge igjen en vurdering og oppgi prisen for jobben.

Retningslinjer for evalueringer

Følgende beste praksis kan være nyttig når du legger igjen en omtale:

• Gi ærlig og konstruktiv tilbakemelding i omtalen. Det bør beskrive jobben og nevne spesifikke detaljer i din erfaring med å jobbe med eksperten.
  • Hvis du legger igjen en positiv omtale, må du forklare hvorfor opplevelsen var positiv. Hvis du for eksempel bare skriver: «Denne eksperten er fantastisk!», sier ikke dette noe om hva eksperten gjorde som var så bra.
  • Hvis du legger igjen en negativ omtale, må det du skriver, være basert på fakta, og ikke bare følelser. Hvis en ekspert for eksempel ikke har gjort jobben i tide, kan du oppgi dette i stedet for å bare si at du hadde en «forferdelig» opplevelse.
  • Sørg for at omtalen gjenspeiler hvordan hele jobben gikk fra begynnelse til slutt. Du kan for eksempel gi en kort kommentar på rangeringen din, som for eksempel «Jeg ga denne eksperten en stjerne fordi de ikke var så gode på å kommunisere som jeg hadde håpet.»
  • Ikke kopier en annens omtale. Det er ikke nyttig for andre å lese dupliserte omtaler.

Leie den samme eksperten til en ny jobb

Hvis du har en annen jobb og vil jobbe med den samme eksperten, kan du ansette dem igjen.

Steg:

1. Fra Experts Marketplace-menyen velger du Jobber.
  2. Klikk på en jobb som eksperten har fullført.
  3. Klikk Opprett jobb.