Leie inn hjelp

Experts Marketplace kobler deg til ulike Shopify Experts som du kan hyre inn til å utføre kompliserte eller vanskelige oppgaver i forbindelse med utviklingen av virksomheten din.

Det finnes to ulike måter du kan ansette eksperter på i Experts Marketplace:

• Du kan bla gjennom tjenester eller kontakte ekspertene direkte ved å be om et tilbud.
  • Opprett en jobb og få foreslått eksperter. Du kan deretter velge hvilken ekspert du vil jobbe med.

Hvis du oppretter en jobb eller ber om et tilbud, er du ikke forpliktet til å ansette en ekspert. Du bestemmer deg for om de er riktig for jobben og om du vil jobbe med dem.

Hyre en ekspert – planlegging

Før du begynner å jobbe med en ekspert, må du kunne beskrive kravene for jobben din. Du kan vurdere følgende beste praksis når du planlegger å ansette en ekspert:

• Gjør deg kjent med eventuelle forretningsmessige eller tekniske vilkår knyttet til jobben din. Dette hjelper deg og eksperten med å diskutere og forstå arbeidet.
  • Gjør litt research om den type arbeid du vil ha utført. Du kan for eksempel finne eksempler på andre forretninger som gjør noe lignende som det du ønsker.
  • Definer budsjettet, tidslinjen og resultatene på en tydelig måte. Del så mange detaljer som mulig, slik at eksperten kan gi deg et nøyaktig tilbud.

Finn eksperter ved å bla gjennom tjenester

Du kan bruke Experts Marketplace til å bla gjennom flere eksperter som kan bidra til å dekke behovene dine.

Steg:

1. Fra ekspertmarkedsplass-menyen velger du eller søker etter en tjenestekategori. Hvis du ikke finner det du leter etter, klikker du på Ekspertveiledning.
  2. Valgfritt: Filtrer eksperter etter pris, land/region, bransjeekspertise og språk.
  3. Klikk på en ekspert for å vise profilinformasjon.
  4. Når du finner den eksperten du vil ha, velger du Be om et tilbud.
  5. Angi Jobbdetaljer og -innstillinger.

Eksperter som er interessert i jobben din kan kontakte deg med mer informasjon. Hvis du ønsker det, kan du sende jobben til flere eksperter.

Opprett en jobb og bli matchet med eksperter.

Du kan opprette en jobb for å bli matchet med en ekspert som best passer dine behov.

Steg:

1. Fra Experts Marketplace-menyen velger du Opprett en jobb.
  2. Velg en tjeneste.
  3. Angi detaljer om jobben og preferansene dine.
  4. Velg Send jobb.

Etter at jobben din er opprettet, matches den med eksperter. De ekspertene som er interessert i jobben din, kan deretter kontakte deg med mer informasjon.

Inviter flere eksperter til en jobb

Du kan sende jobben til flere eksperter, og deretter leie inn den eksperten som best oppfyller behovene dine. Du kan sende jobben til opptil ti eksperter.

1. Fra menyen for ekspertmarkedsplassen velger eller søker du etter tjenestekategorien for den eksisterende jobben.
  2. Velg en ekspert du ønsker å invitere til jobben din.
  3. Fra ekspertens tjenesteoppføringsside velger du Be om et tilbud > For en eksisterende jobb.
  4. Velg jobben du vil be om et tilbud for, og klikk på Be om tilbud.

Hvis jobben din er merket som Utløpt, vises den ikke i den eksisterende jobblisten. Du må angi jobbdetaljene på nytt i Be om et tilbud-skjemaet for å kontakte en annen ekspert.

Vanlige spørsmål

Kan jeg se ekspertpriser i min lokale valuta?

Ja. Du kan endre valutaen som vises nederst på siden. Du kan filtrere eksperter etter pris, og se startpriser i din valgte valuta. Tilbud og fakturaer som du mottar fra eksperter er imidlertid i USD. Du vil bli belastet for tjenester i USD.

Hva skjer hvis jeg ikke får svar på jobben jeg har lagt ut?

Det kan være flere grunner til dette:

• Budsjettforventningene dine samsvarte ikke med jobbkravene.
  • Ekspertene kan være opptatt eller ikke tilgjengelige for flere oppdrag akkurat nå.

Hvis ikke du mottar svar innen noen få dager, kan du opprette en annen jobb og velge ekspertveiledning som den forespurte tjenesten.