Betale eksperter for arbeidet deres gjennom Experts Marketplace

Når en ekspert sender deg en faktura for jobben din, kan du betale den på en sikker måte fra Shopify-administrator. Alle fakturaer er i USD.

Velge betalingsvilkår

Når du jobber med en ekspert, bør begge bli enige om hvordan du skal betale for jobben. Dere kan avtale om du skal betale en fastpris eller per time. Avhengig av eksperten og type jobb, kan det ene alternativet foretrekkes over den andre.

Betalingsvilkår

Jobber til faste priser

Dette er et godt valg for jobber med et definert eller begrenset budsjett. Å betale en fastpris betyr ikke at du må gjøre en engangsbetaling. Du kan dele det opp i henhold til fremdrift eller milepæler. Du kan for eksempel betale mindre beløp på forhånd, halvveis i jobben og når jobben er gjort.

Jobber med timepris

Dette er et godt valg for store jobber med langsiktige tidsfrister. Du blir fakturert basert på det antallet timer som kreves for å fullføre jobben. Det involverer vanligvis vanlige fakturaer som gjenspeiler arbeidstimer i løpet av en tidsperiode.

Betal en faktura i Shopify

Eksperten kan sende deg faktura i Experts Marketplace. Du kan deretter betale fakturaen med den eksisterende betalingsmåten på Shopify-kontoen din.

Trinn:

1. Fra Experts Marketplace-menyen klikker du Fakturaer.
  2. Klikk på fakturaen du vil betale.
  3. Nederst på siden klikker du på Fortsett til betaling.
  4. Klikk på Godkjenn belastning.

Vanlige spørsmål

Hva kan jeg gjøre hvis jeg mottar en faktura fra en jeg ikke har jobbet med?

Hvis du mottar en uønsket faktura, bør du avvise den og rapportere den til Shopify brukerstøtte. På den måte får Shopify vite om eventuelle skadelige handlinger.

Hva kan jeg gjøre hvis en faktura er for stor for kredittkortet mitt?

Du kan avvise fakturaen og gi eksperten beskjed om at betalingen var for stor for kredittkortet ditt. Eksperten kan sende deg flere fakturaer i mindre beløp.

Hva kan jeg gjøre hvis en ekspert ikke fullførte arbeidet og jeg vil ha en refusjon?

Hvis du har et problem med en ekspert eller resultatene av jobben, kan du se håndtering av tvister.