Administrere Shopify Balance-kort

Shopify Balance-kortet er en enkel måte å administrere kostnadene i driften av virksomheten din. Når du setter opp Shopify Balance-kontoen blir det virtuelle kortet automatisk aktivert.

Sette opp et fysisk Shopify Balance-kort

Når du oppretter en Shopify Balance-konto, aktiveres det virtuelle kortet automatisk. Hvis du ønsker et fysisk kort kan du be om det fra Shopify.

Be om et fysisk Shopify Balance-kort

Du kan be om et fysisk kort til Shopify Balance-kontoen.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Klikk på Bestill et fysisk kort.

3. Valgfritt: Tilpass Balance-kortet ditt ved å legge til bedriftsnavnet.

1. Angi eller bekreft fraktinformasjonen din, og klikk på Bestill kort.

Når du har bestilt det fysiske kortet, får du tilgang til kortets leveringsstatus og estimerte leveringsdato ved å gå til Økonomi > Balance > Administrer kort, og klikke på det fysiske kortet.

Av sikkerhetsgrunner kan du motta en forespørsel om å godkjenne kontoen din på nytt.

Aktiver et fysisk Shopify Balance-kort

Når du har mottatt Shopify Balance-kortet i posten må det aktiveres før du kan bruke det. For å starte prosessen kan du skanne QR-koden på pakken eller gå til Shopify-administrator.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Klikk på Administrer kort eller Administrer konto.

3. Klikk på Shopify Balance-kort.

4. Klikk på Aktiver kort.

5. Angi de siste fire sifrene på Shopify Balance-kortet og klikk på Neste.

6. Angi en firesifret personlig identifikasjonskode (PIN) for Shopify Balance-kortet, og klikk på Neste.

7. Angi PIN-koden på nytt, og klikk på Bekreft.

8. Angi bekreftelseskoden du mottar som en tekstmelding, og klikk på Aktiver. Hvis du ikke mottar en tekstmelding med koden, klikker du på Send kode på nytt.

Administrere et Shopify Balance-kort

Du kan administrere virtuelle og fysiske kort fra Shopify Balance-konto-siden.

Vis kortinformasjon

Du kan vise informasjon om virtuelle og fysiske kort.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Klikk på Administrer kort eller Administrer konto.

3. Klikk på kortet du vil vise under Kortadministrasjon.

4. Klikk på Vis kortnumre for å vise hele kortnummeret.

Av sikkerhetsgrunner kan du motta en forespørsel om å godkjenne kontoen din på nytt.

Koble Shopify Balance-kortet til en Apple- eller Google-lommebok

Du kan koble det virtuelle eller fysiske Shopify Balance-kortet til en mobil lommebok slik at du kan gjøre betalinger direkte fra mobiltelefonen. For å koble til et kort trenger du konto- og rutingnummerne. Disse finner du på Kontodetaljer-siden. Se Apple Wallet eller Google Pay for de nødvendige trinnene.

Erstatt Shopify Balance-kortet

Hvis du bestiller et erstatningskort blir det gjeldende Shopify Balance-kortet kansellert. Det nye Shopify Balance-kortet sendes innen åtte virkedager, og sendes med vanlig post.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Klikk på Shopify Balance-kortet ditt i seksjonen Kortadministrasjon.

3. Klikk på Erstatt kort.

4. Velg en grunn til kansellering og erstatning av Shopify Balance-kortet og klikk på Neste.

5. Se over leveringsadressen for å sikre at den stemmer, og klikk på Bekreft og erstatt kort. Hvis du må oppdatere adressen klikker du Rediger, redigerer adressen og klikker på Bekreft og erstatt kort.

Av sikkerhetsgrunner kan du motta en forespørsel om å godkjenne kontoen din på nytt.

Tilbakestill PIN-koden for Shopify Balance-kortet

Du kan tilbakestille PIN-koden på kortet.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Klikk på Kontonumre.

3. Klikk på Vis kontodetaljer, og klikk på kortet du vil tilbakestille.

4. Klikk på Tilbakestill PIN-kode, angi en firesifret PIN-kode, og klikk på Neste.

5. Angi PIN-koden på nytt, og klikk på Bekreft.

6. Angi bekreftelseskoden du har fått på SMS, og klikk på Tilbakestill PIN-kode.

Lås Shopify Balance-kortet

Hvis Shopify Balance-kortet ditt er tapt eller stjålet, må du låse det slik at ingen andre kan bruke det.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Klikk på Shopify Balance-kortet i seksjonen Kortadministrasjon, og klikk på Lås kort.

3. Klikk på Lås kort igjen for å bekrefte at du ønsker å låse kortet.

Av sikkerhetsgrunner kan du motta en forespørsel om å godkjenne kontoen din på nytt.

Du kan låse opp Shopify Balance-kortet igjen ved å klikke på Lås opp kort, og deretter klikke på Lås opp kort igjen på Shopify Balance-kortsiden i Shopify-administrator.