Shopify Balance-belønninger

Shopify Balance-kontoen gir en rekke belønninger på berettigede kjøp.

Penger tilbake med Shopify Balance

Du kan motta penger tilbake på inntil 100 000 USD i berettigede kjøp per år. Du mottar penger tilbake ved ulike satser avhengig av typen kvalifiserende transaksjon.

Når du gjør berettigede kjøp fra Shopify settes 2 % av kjøpsprisen inn på Shopify Balance-kontoen din inntil maksimalt 2000 USD per år. Penger tilbake settes inn på Shopify Balance-kontoen din én gang per måned. Berettigede transaksjoner inkluderer følgende:

• Shopify Shipping-kjøp
  • Shopify Email
  • markedsførings- og annonsekampanjer hos Google, Facebook, Instagram, Pinterest og Tiktok
  • apper fra Shopify App Store
  • temaer fra temabutikken
  • egendefinerte domener kjøpt gjennom Shopify

Når du kjøper veiledning fra Shopify-eksperter eller markedsførings- eller annonsekampanjer hos Snapchat, settes 10 % av kjøpesummen inn på Shopify Balance-kontoen din, opp til maksimalt 10 000 USD i penger tilbake per år.

Shopify-partnertilbud

Våre tredjepartspartnere vil snart tilby et bredt utvalg belønninger. Partnerbelønninger må proaktivt innløses for å benytte seg av tilbudene. Du kan se Shopify Balance-siden for en oppdatert liste over tilbud.