Konfigurer varsler i Shopify Inbox

Når en kunde starter en samtale, eller svarer på en eksisterende samtale i nettbutikken eller Shop-appen, kan du bli varslet om meldingen gjennom en av følgende typer varslinger:

Du må aktivere varsler for skrivebord, mobil og e-post for å motta sanntidsvarsler om oppdateringer i samtaler. For å motta varsler må Shopify-kontoen din ha de nødvendige tillatelsene til Shopify Inbox.

Hvis du har installert Inbox i flere butikker, mottar du varsler for hver butikk du er pålogget. For å deaktivere varsler for en enkeltbutikk, må du logge av den butikken fra sidemenyen på mobil eller rullegardinmenyen med butikker på en datamaskin.

Skrivebordsvarsler

I Chrome og Firefox vises skrivebordsvarsler for nye Inbox-meldinger når nettleseren er åpen og du er logget på Shopify-kontoen. Når du har logget på må du åpne Shopify Inbox minst én gang for å vise meldinger. Når du har logget på og åpnet Shopify Inbox-appen kan du lukke nettleserfanen, og varslene sendes inntil du lukker nettleseren. Hvis du lukker nettleseren eller logger av Shopify-kontoen kan det hende du må logge på Shopify Inbox på nytt for å motta skrivebordsvarsler.

Hvis du bruker en annen nettleser, som Safari eller Edge, må du være logget på Shopify Inbox og beholde nettleserfanen åpen for å motta skrivebordsvarsler.

Når butikken mottar en melding spilles det av en varselslyd, en visuell indikator vises i åpne Inbox-nettleserfaner og det vises et skrivebordsvarsel.

Aktiver skrivebordsvarsler i Shopify Inbox

1. Gå til Shopify Inbox og logg på butikken.
  2. For å motta skrivebordsvarsler på datamaskinen klikker du på Tillat når nettleseren spør for å tillate skrivebordsvarsler fra Shopify Inbox. Spørsmålet i nettleseren vises første gang du logger på Shopify Inbox.
  3. Klikk på Innstillinger, og klikk deretter på Varsler.
  4. Bekreft at skrivebordsenheten din er oppført i seksjonen Varslingstyper.
  5. Velg Push-varsler (datamaskin og mobil) i seksjonen Varslingsutløsere for hver utløser du ønsker å motta varslinger for.
  6. Klikk på Lagre.
  7. Valgfritt: Klikk på knappen Send testvarsel for å sende et testvarsel til enheten.

Mobilvarsler

Mobilvarsler for nye meldinger vises når Shopify Inbox-mobilappen er installert på en Android- eller iPhone-enhet. For å motta varsler, må du logge på Shopify Inbox-appen med Shopify-kontoen din. Hvis du også har Shopify-appen installert på enheten og logger ut av én av appene, blir du også logget ut av den andre, og du vil slutte å motta varsler.

Aktiver mobilvarslinger

For å ha alle varslingsalternativer må Shopify Inbox-mobilappversjonen være versjon 6.12.0 eller høyere.

Trinn:

1. Åpne Shopify Inbox-mobilappen på den mobile enheten din.
  2. Trykk på Ditt profilikon > Varslinger.
  3. Bekreft at mobilenheten din er oppført i seksjonen Varslingstyper.
  4. Kontroller at alternativet Mobil og skrivebord er merket av for utløserne du ønsker å motta varsler for.
  5. Trykk på Lagre.
  6. Valgfritt: Trykk på Send testvarsel for å sende et testvarsel til enheten din.

E-postvarsler

E-postvarsler for nye Inbox-meldinger sendes til e-postkontoen som er knyttet til Shopify-kontoen din.

Trinn: