Inbox-varslinger

Når en kunde starter en samtale i nettbutikken eller svarer i en eksisterende samtale, kan du bli varslet om meldingen gjennom skrivebordsvarsler og varselsmerker. Skrivebordsvarsler vises i nettleseren for å varsle deg om en ny melding. Varselsmerker vises når det er uleste meldinger.

Skrivebordsvarsler må aktiveres for at du skal motta samtalevarsler i sanntid. Du må ikke gjøre noe for å se varselsmerker.

Skrivebordsvarsler

Når Shopify Inbox-klienten er åpen og skrivebordsvarsler er aktivert, vil du høre en varslingslyd, og en virtuell indikator vises i Inbox-nettleserfanen når det kommer en ny melding.

Aktiver skrivebordsvarsler i Shopify Inbox

For å motta skrivebordsvarsler på datamaskinen klikker du på «Tillat» når nettleseren spør om du vil tillate skrivebordsvarsler fra Shopify Inbox. Spørsmålet i nettleseren vises første gang du logger på Shopify Inbox. Hvis du går glipp av eller lukker boksen med spørsmålet, kan du når som helst åpne innstillingene for skrivebordsvarsler i Shopify Inbox ved å klikke på navnet ditt på Shopify Inbox, og deretter klikke på Varsler. Følg instruksjonene for nettleseren din for å motta skrivebordsvarsler i Shopify Inbox.

Forespørsel om skrivebordsvarsler i Shopify Inbox

Tillat at Shopify Inbox kan vise skrivebordsvarsler

Aktiver mobilvarsler

Varsler om nye meldinger varierer avhengig av hvilken enhet du bruker. Varslingsinnstillingene finner du i enhetsinnstillingene, ikke i Shopify Inbox-appen.

Steg:

Varslingsmerker

Merker for nye meldinger vises på to steder i Shopify-administrator:

• På siden Inbox-oversikt
  • I sidepanelet i Shopify-administrator

Varsel om ny chatmelding i nettbutikken for Shopify-administrator
Varsel om ny chatmelding i nettbutikken for Shopify-administrator

Disse varslene har ingen tilknyttet lyd. For å fjerne varslene kan du lese meldingene i Shopify Inbox.

E-postvarsler

Hvis det ikke leveres et skrivebordsvarsel når det sendes en ny melding, er det enten fordi du er logget av Shopify, eller fordi varslinger er deaktivert. I slike tilfeller sendes det et varsel til e-postadressen som er knyttet til Shopify Inbox-kontoen.