Sette opp Facebook for Shopify Inbox

Facebook Messenger-funksjonen i Facebook-kanalen lar deg koble Facebook til Shopify Inbox. Etter at du har aktivert Meldinger-funksjonen i Facebook-kanalen, kan du sende og motta meldinger fra Facebook i Shopify Inbox. Før du legger til Meldinger, må du sørge for at du har en Facebook-bedriftsside.

Legg til Messenger i Facebook-kanalen

Du kan når som helst legge til Meldinger fra Oversikt-siden i Facebook-kanalen. Hvis Facebook Shop, Instagram Shopping eller Facebook Marketing allerede er satt opp i butikkens Facebook-kanal, kan det hende at noen av trinnene allerede er fullført.

Før du legger til Meldinger i Facebook-kanalen, må du sørge for at du har konfigurert Facebook-kanalen, og at Facebook-siden din har en Send oss en melding-knapp. For å finne ut mer om hvordan du legger til en Send oss en melding-knapp, kan du se Hvordan legger jeg til en handlingsknapp på Facebook-siden min?.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator klikker du på Facebook > Oversikt.
  2. I Facebook Messenger-seksjonen klikker du på Start oppsett.
  3. Klikk på Bekreft for å koble Meldinger til Shopify Inbox.
  4. Klikk på Gå til Facebook-side for å konfigurere Meldinger-knappen. Bedriftens Facebook-side må ha en Send oss en melding-knapp for å fullføre dette steget.
  5. Klikk på Gå til Shopify Inbox for å logge inn på Shopify Inbox og fullføre Messenger-oppsettet.

Når en kunde sender deg meldinger på Facebook, kan du nå svare med Shopify Inbox.