Konfigurere Instagram Direct for Shopify Inbox

Instagram Direct-funksjonen i Facebook-kanalen lar deg koble Instagram til Shopify Inbox. Når du har aktivert Instagram Direct-funksjonen i Facebook-kanalen kan du sende og motta meldinger fra Instagram med Shopify Inbox. Før du legger til Instagram Direct må du sjekke at du har en Facebook-bedriftsside.

Instagram Direct

Du kan når som helst legge til Instagram Direct fra Oversikt-siden i Facebook-kanalen. Hvis Facebook Shop, Instagram Shopping eller Facebook Marketing allerede er satt opp i butikkens Facebook-kanal, kan det hende at noen av trinnene allerede er fullført.

Før du legger til Instagram Direct i Facebook-kanalen må du sikre at du har konfigurert Facebook-kanalen, og at Instagram-kontoen din er satt opp som en profesjonell konto.

Legg til Instagram i Facebook-kanalen

Du kan se direktemeldinger, svar på historier og omtaler i historier på Instagram i Inbox-instrumentbordet. Dette lar deg bruke Shopify Inbox til å svare med tekst, bilder, produktkoblinger eller rabattkoder.

Steg:

1. Klikk på Facebook fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Start konfigurasjon for Instagram Direct + Shopify Inbox.
  3. Gjennomfør de nødvendige trinnene for å koble Instagram-kontoen til Facebook Messenger-salgskanalen. Noen av disse trinnene kan allerede være fullført, for eksempel hvis du allerede bruker Facebook som salgskanal.
  4. Klikk på Koble til for å koble til Instagram-kontoen du ønsker å bruke.
  5. Klikk Fullfør.
  6. Åpne Shopify Inbox for å bekrefte at du har fullført Instagram Direct-konfigurasjonen.