Lagrede svar

Shopify Inbox lar deg sette opp tre ulike typer automatiserte meldinger for å kommunisere med kundene dine når de bruker nettbutikkchat:

• Automatiserte meldinger: Tilpassede meldinger som vises eller sendes automatisk når en kunde starter en samtale i butikken din. Du kan tilpasse ulike meldinger for samtaler som startes i løpet av åpningstidene, og for de som startes utenfor åpningstidene.

• Hurtigsvar: Tilpassede meldingssnarveier for vanlige fraser som brukes i kundesamtaler.

• Vanlige spørsmål: Vanlige spørsmål som kan klikkes på av kundene for å når som helst vise det egendefinerte svaret.

Du kan tilpasse meldingene slik at de inneholder hilsener, oppfølgingsmeldinger, svare på vanlige spørsmål, og velge åpningstidene dine for kommunikasjon.

Snarvei til lagrede svar

Du har tilgang til de lagrede svarene fra Inbox-instrumentbordet i Shopify-administrator.

Kundeopplevelseskortet fra Inbox-instrumentbordet med snarveier til å opprette eller administrere hurtigsvar, vanlige spørsmål og automatiserte meldinger, og en knapp for å tilpasse utseendet på chatalternativer.

Hvis det ikke finnes noen lagrede svar for Inbox-kontoen din, vil det stå Opprett på knappene for hurtigsvar, vanlige spørsmål og automatiserte meldinger. Når du har opprettet minst ett lagret svar for hver meldingstype, vil det stå Administrer på knappen i instrumentbordert. Begge versjoner av knappen tar deg direkte til siden for lagrede svar i administrator.