Lagrede svar

Shopify Inbox lar deg konfigurere tre ulike typer lagrede svar for å kommunisere med kundene når de bruker nettbutikkchat:

• Automatiserte meldinger: Tilpassede meldinger som vises eller sendes automatisk når en kunde starter en samtale i butikken din. Du kan tilpasse ulike meldinger for samtaler som startes i løpet av åpningstidene, og for de som startes utenfor åpningstidene.
  • Hurtigsvar: Tilpassede meldingssnarveier for vanlige fraser som brukes i kundesamtaler.
  • Umiddelbare svar: Tilpassede svar på vanlige spørsmål som sendes når kunden klikker på de tilhørende emnene.

Du kan tilpasse meldingene slik at de inneholder hilsener, oppfølgingsmeldinger, svar på vanlige spørsmål, og velge åpningstidene dine for kommunikasjon.

Snarvei til lagrede svar

Du har tilgang til de lagrede svarene fra Inbox-instrumentbordet i Shopify-administrator.

Kundeopplevelseskortet fra Inbox-instrumentbordet med snarveier til å opprette eller administrere hurtigsvar, umiddelbare spørsmål og automatiserte meldinger, og en knapp for å tilpasse utseendet på chatalternativer.

Hvis det ikke finnes noen lagrede svar for Inbox-kontoen vil knappene for hurtigsvar, umiddelbare svar og automatiserte meldinger vise Opprett. Når du har opprettet minst ett lagret svar for hver meldingstype vil knappen i instrumentbordet vise Administrer. Begge versjoner av knappen sender deg direkte til siden for lagrede svar i administrator.