Vis viktig informasjon i betalingssiden

På betalingssiden oppgir kunder levering- og betalingsinformasjon, og fullfører kjøpet deres. Forhandlere som selger i Tyskland viser ofte koblinger til følgende informasjon på betalingssiden:

• Avtrykk eller juridisk merknad
  • Vilkår for bruk og angrerett
  • Avgiftsinformasjon, for eksempel MVA
  • Retningslinjer for frakt

Legg til et avtrykk eller juridisk merknad på betalingssiden

Forhandlere som selger i Tyskland legger ofte til en side med avtrykk eller juridisk merknad i butikken som viser informasjon om selskapet, for eksempel navn, adresse og kontaktinformasjon.

Du kan også legge til en kobling til dette innholdet på betalingssiden:

Kobling til juridisk merknad i kassen

Trinn:

1. Fra Shopify administrator klikker du på Innstillinger.
  2. Klikk på Gå til kassen.
  3. I Bestillingsbehandling-seksjonen merker du Krever et bekreftelsestrinn:
    Krever et bekreftelsestrinn.
  4. Klikk på Lagre.
  5. I Retningslinje-seksjonen angir du teksten i Juridisk merknad-tekstboksen.
  6. Klikk på Lagre.

Legg til vilkår for bruk og bekreftelse på angrerett på betalingssiden

Du kan vise en kobling til vilkår for bruk og angrerett på betalingssiden:

Kobling til vilkår og betingelser og angrerett i kassen

Trinn:

1. Fra Shopify administrator klikker du på Innstillinger.
  2. Klikk på Gå til kassen.
  3. I Bestillingsbehandling-seksjonen merker du Krever et bekreftelsestrinn:
    Krever et bekreftelsestrinn.
  4. Klikk på Lagre.
  5. I Retningslinje-seksjonen angir du teksten i tekstboksene Vilkår for bruk og Angrerett.
  6. Klikk på Lagre.
  7. Klikk på øyeikonet for å forhåndsvise nettbutikken:
    Forhåndsvis nettbutikk
  8. Legg til et produkt i handlekurven og gå til kassen. Hvis du ser beskrivelsen av vilkår for bruk og angreretten, er du ferdig. Hvis du ikke ser beskrivelsen av vilkår for bruk og angreretten, fortsetter du til neste trinn.
  9. Klikk på Nettbutikk.
  10. Ved siden av ditt gjeldende temanavn, klikker du på Handlinger > Rediger språk:

Knapp for redigering av språkkode

11. Klikk på Kasse og system:

Kasse og system

12. I søkefeltet skriver du review notice og trykker på enter.

13. Under overskriften Kasse og system / gjennomgang i kassen, angir du følgende tekst i tekstboksen html for gjennomgangsmerknad:

By completing your order, you agree to our %{terms_of_service} and %{refund_policy}

14. Klikk på Lagre.

15. Klikk på Endre temaspråk:

Klikk på endre temaspråk

16. I Språk-rullegardinmenyen, velger du Tysk og klikker på Lagre.

17. I den tyske tekstboksen html for gjennomgangsmerknad angir du følgende tekst:

Ich erkläre mich mit den %{terms_of_service} einverstanden und die %{refund_policy} habe ich zur Kenntnis genommen.

html for tysk gjennomgangsmerknad

18. Klikk på Lagre.

Legg til avgiftsinformasjon på betalingssiden

Som standard er avgifter inkludert i prisene som kundene ser i kassens bestillingssammendrag. Hvis du vil vise det eksakte beløpet av avgifter som blir betalt, kan du følge disse trinnene:

1. Fra Shopify administrator klikker du på Nettbutikk.
  2. Ved siden av ditt gjeldende temanavn, klikker du på Handlinger > Rediger språk:
    Knapp for redigering av språkkode
  3. Klikk på Kasse og system:
    Kasse og system
  4. I søkefeltet skriver du Vat label html og trykker på enter.
  5. Under overskriften Kasse og system / Bestillingssammendrag i kassen i tekstboksen html for MVA-merkelapp, angir du følgende tekst: {{ amount }} tax included
  6. Klikk på Lagre.
  7. Klikk på Endre temaspråk:
    Klikk på endre temaspråk
  8. I Språk-rullegardinmenyen, velger du Tysk og klikker på Lagre.
  9. I den tyske tekstboksen html for MVA-merkelapp angir du samme tekst på tysk.

Legg til retningslinjer for frakt på betalingssiden

Hvis du legger til retningslinjer for frakt i Shopify administrator, vil en kobling til retningslinjer for frakt automatisk bli lagt til på betalingssiden.

Kobling til retningslinjer for frakt i kassen