Viser viktig informasjon i e-postvarslene

Du kan redigere e-poster om bestillingsbekreftelser for å inkludere koblinger til PDF-er med viktig informasjon som vilkår for bruk og angrerett.

Trinn:

1. Fra Shopify administrator går du til Innstillinger > Varsler.
  2. Klikk på Bestillingsbekreftelse.
  3. Ved bunnen av e-postteksten finner du bunnteksten. I standarvarselen er bunnteksten If you have any questions, reply to this email or contact us at <a href="mailto:">.
  4. Lim inn følgende kode enten før eller etter bunnteksten:
{{ shop.terms_of_service | attach_as_pdf: "Terms of Service" }}
{{ shop.refund_policy | attach_as_pdf: "Refund Policy" }}
  1. Klikk på Lagre.
  2. Klikk på Forhåndsvisning for å se plasseringen av koblingene.

Du kan finne ut mer om tilpasning av e-postmalene under Tilpasse bestemte e-postmaler.