Vis viktig informasjon på produktsiden

Informasjonen du oppgir om et produkt har innvirkning på måten produktet vises for kunder, og gjør det lettere for deg å organisere produktene og hjelpe kunder med å finne produktet. Produktsiden viser et produkt og variantene av det, og inneholder produktbilder, prisinformasjon, en produktbeskrivelse og en Legg i handlekurv-knapp.

Selgere som selger i Tyskland, viser ofte følgende informasjon på produktsider:

• Fraktopplysninger
  • Avgiftsinformasjon, for eksempel MVA
  • Leveringstid

Inkluder fraktopplysninger på produktsiden

Hvis du legger til retningslinjer for frakt i Shopify administrator, vil en kobling til fraktkostnadene automatisk bli lagt til på produktsiden:

Fraktopplysninger på produktsiden

Inkluder avgiftsinformasjon på produktsiden

1. Fra Shopify administrator klikker du på Innstillinger.

2. I Avgiftsinnstillinger merker du Alle avgifter er inkludert i prisene.

Avgiftsinformasjonen vises i produktfeltet på produktsiden:

Avgiftsinformasjon på produktsiden

Inkluder leveringstider i produktbeskrivelsen

1. Fra Shopify-administrator går du til Produkter > Alle produkter.

2. Klikk på navnet på produktet som du vil endre.

3. Legg til leveringstider i produktbeskrivelsen. Du kan for eksempel legge til «Leveringstid på 1–2 virkedager».

4. Klikk på Lagre.

Leveringstid i produktbeskrivelsen