Vis viktig informasjon på betalingssiden for Japan

På betalingssiden oppgir kunder levering- og betalingsinformasjon, og fullfører kjøpet deres. Forhandlere som selger i Japan har ofte koblinger til følgende informasjon på betalingssiden:

• Juridisk merknad, som viser informasjon om bedriften (som navn, adresse og kontaktinfo)
  • Salgsvilkår
  • Retningslinjer for angrerett
  • Retningslinjer for frakt
  • Avgiftsinformasjon

Legg til retningslinjer på betalingssiden

Butikkens vilkår for bruk, refusjonsbetingelser, retningslinjer for frakt og juridiske merknad kan lagres direkte på siden Retningslinjer i Shopify-administrator. Lagrede retningslinjer kobles automatisk til fra bunnteksten i kassen.

Finn ut mer om å legge til retningslinjer for butikken.

Trinn:

1. Klikk på Innstillinger > Retningslinjer fra Shopify-administrator.
  2. Skriv inn tekst i hver av boksen for retningslinjer som du ønsker å vise i kassen. Hvis alternativet er tilgjengelig på standardspråket ditt, kan du klikke på Opprett fra mal og tilpasse innholdet etter dine behov:

• Legg til refusjonsbetingelser i boksen Skriftlige retur- og refusjonsbetingelser.
    • Legg til vilkår for bruk i boksen Vilkår for bruk.
    • Legg til fraktbetingelser i boksen Fraktbetingelser.
    • Legg til en juridisk merknad i boksen Kontaktinformasjon.
  3. Klikk på Lagre.

4. Valgfritt: Hvis standardspråket er et annet språk enn Japanese, må du oppgi en oversettelse for innholdet i retningslinjene for å skape en mer lokaltilpasset opplevelse. Finn ut mer om administrering av språk og Translate & Adapt-appen.

Kreve et bekreftelsestrinn under betaling

Du kan kreve et bekreftelsestrinn i kassen for å gi kunden en sjanse til å gå gjennom bestillingsdetaljene. Du kan også legge til en egendefinert melding for å bekrefte at kunden har lest og godtar betingelsene i bekreftelsestrinnet.

Trinn:

1. Klikk på Innstillinger > Generelt fra Shopify-administratoren.
  2. I Bestillingsbehandling-seksjonen må du velge Krever et bekreftelsestrinn.
  3. Klikk på Lagre.
  4. Gå til Nettbutikk > Temaer.
  5. Klikk på > Rediger standardtemainnhold ved siden av navnet på det gjeldende temaet.
  6. Klikk fanen Kasse og system.
  7. I søkefeltet skriver du review og trykker på enter.
  8. Skriv inn følgende tekst i tekstboksen HTML for gjennomgangsmerknad i seksjonen Kasse og system / Betalingsgjennomgang, som inneholder koblinger til hver av betingelsene. Avhengig av hvilke betingelser du har lagt til eller ønsker at kunden gjennomgår, kan du endre meldingen slik at den oppfyller dine behov:
By completing your order, you agree to our {{ terms_of_service }}, {{ refund_policy }}, {{ shipping_policy }}, and have viewed our {{ contact_information }}.
  1. Klikk på Lagre.
  2. Valgfritt: Hvis standardspråket er et annet språk enn Japanese, må du oppgi en oversettelse for kasseteksten for å skape en mer lokaltilpasset opplevelse. Finn ut mer om administrering av språk og Translate & Adapt-appen.

Legg til avgiftsinformasjon på betalingssiden

Som standard er avgifter inkludert i prisene som kundene ser i kassens bestillingssammendrag. Finn ut mer om avgifter i Japan.

Følg disse trinnene hvis du ønsker å vise det nøyaktige avgiftsbeløpet som betales i kassen:

1. Klikk Innstillinger > Skatter og tollplikter i Shopify-administrator.
  2. Klikk på området for Japan i seksjonen Regionale innstillinger og kontroller at du har aktivert innhenting av avgifter i nødvendige områder.
  3. Kontroller at Inkluder omsetningsavgift i produktpris og fraktpris er aktivert i seksjonen Globale innstillinger.
  4. Valgfritt: Hvis standardspråket er et annet språk enn Japanese, må du oppgi en oversettelse for kasseteksten for å skape en mer lokaltilpasset opplevelse. Finn ut mer om administrering av språk og Translate & Adapt-appen.