Shopify Plus

Hvis du er en kjøpmann som selger i store volum, kan du fokusere på å utvide forretningen din med Shopifys-forretningsabonnement.

Shopify Plus inkluderer tilgang til følgende flotte funksjoner:

• Shopify-administrator for organisasjonen, som lar deg administrere alle butikker i organisasjonen fra ett sted.
  • Avanserte Shopify-apper som er utformet for forhandlere i stor vekst
  • checkout-liquid-filen, som gir en tilpasningsbar kasse som gir deg mer kontroll over merkevareopplevelsen i butikken.
  • Ekstra API-anrop som lar deg integrere med tilpassede apper.
  • Lanseringsteamet, som hjelper deg med å få butikken på nett raskere ved å bistå med migreringsverktøy og strategi, tilpassede integrasjoner og løsninger som oppfyller dine krav.
  • Forhandlersuksessprogrammet, som hjelper deg å få mest mulig ut av Shopify Plus.
  • Ubegrenset med personale for å hjelpe deg å utvikle personalet uten risiko for ekstra kostnader.
  • Ni utvidelsesbutikker for internasjonalisering, separate fysiske lokalisasjoner og andre tilknyttede formål.
  • Eksklusive betaprogrammer for forhåndsvisninger og påvirkning av produktveikartet.
  • Teknologi-, byrå- og løsningspartnere i vårt Shopify Plus-partnerprogram.
  • Shopify Plus Academy for selvstyrt opplæring om viktige emner knyttet til utvikling av virksomheten.
  • Medlemskap i Shopify Plus-fellesskapet på Facebook for å dele strategier og opplevelser med andre forhandlere som selger i store volum.
  • Muligheten til å legge til opptil 100 teamer i Shopify-kontoen for å prøve nye temaer, ha sesongbaserte versjoner av det publiserte temaet eller teste endringer på en kopi av det publiserte temaet.
  • Ytterligere tillatelsesinnstillinger for økt kontroll over hvilke handlinger personalet kan utføre i Shopify-administrator, inkludert separate tillatelser for eksport av rapporter og tillatelser til bestemte apper.
  • En engros-kanal som lar deg opprette en separat, passordbeskyttet engrosbutikk.
  • Shopify POS Pro for hver lokalisasjon i organisasjonen uten ekstra kostnad.

Shopify-administrator for organisasjonen

Administrasjonsverktøyene i Shopify-administrator for organisasjonen kan bare brukes av Shopify Plus-forhandlere:

Spesialiserte apper og kanaler

Følgende kanaler og apper kan bare brukes av Shopify Plus-kjøpmenn:

Ytterligere API-ressurser

Følgende API-ressurser kan bare brukes av Shopify Plus-kjøpmenn:

REST

GraphQL

Temaer

Med Shopify Plus kan du legge til opptil 100 temaer på kontoen din.

Integrasjoner

Følgende integrasjoner kan bare brukes av Shopify Plus-kjøpmenn:

Du kan finne ut mer om Shopify Plus ved å besøke www.shopify.com/plus.

Relaterte koblinger