Aktivere flere steder

Før du kan spore lagerbeholdning på tvers av flere lokalisasjoner, må du aktivere lokalisasjoner i følgende tilfeller:

• Hvis du er en forhandler for et utsalgssted som allerede har flere Shopify POS-steder og vil administrere lagerbeholdningen på tvers av flere steder, må du aktivere lagersporing på tvers av flere steder. Følg stegene som er beskrevet på denne siden for aktiverte steder i butikken din.

• Hvis du for øyeblikket bare har ett sted i Shopify, eller har ett sted og i tillegg bruker oppfyllelsestjenester fra tredjeparter, er det ikke nødvendig med noen konverteringstrinn. Hopp over trinnene på denne siden. Du kan begynne å legge til og bruke flere steder etter behov.

• Hvis du bruker en tredjeparts oppfyllelsestjeneste for et produkt, kan du også lagre produktet på steder som du administrerer.

Selv om du bare har én lokalisasjon, må du fortsatt aktivere tilgang til de nyeste Shopify-funksjonene, som lokal levering. Innstillingene for den gjeldende lokalisasjonen din vil ikke bli påvirket.

Aktiver flere steder

OBS: Aktivering av sporing av lagerbeholdning på tvers av flere steder kan ikke angres. Etter at du har aktivert steder, kan du ikke bytte tilbake til å ha ett enkelt lagerantall for flere steder.

Før du aktiverer sporing av lagerbeholdning på flere steder, må du gjøre følgende:

• Les Kom i gang med lokalisasjoner for å forstå hvordan konverteringen påvirker butikken din etter at du har aktivert lokalisasjoner.

• Hvis du har utviklet private apper for butikken din, må du sørge for at de er oppdatert for å bruke sporing av lagerbeholdning for flere steder.

• Hvis mulig kan du aktivere steder og oppdatere lagerantall når utsalgsstedene er lukket og når du ikke får mange nettsalg. Du kan for eksempel ikke aktivere steder under en salgshendelse på nett som et lynsalg.

• Hvis du allerede har aktivert flere steder, ser du ikke alternativene som er beskrevet i trinnene nedenfor.

Trinn:

1. Logg på butikken din som en bruker med Innstillinger-tillatelser.
  2. Gå til Innstillinger > Plasseringer.
  3. Klikk Aktiver lagerbeholdning på steder.
  4. Klikk på avmerkingsboksen for å bekrefte at den eksisterende lagerbeholdningen blir tilordnet fraktopprinnelsen.
  5. Klikk Aktiver lagerbeholdning på steder på nytt.
  6. Kom i gang med steder for å sette opp steder i butikken din.