Aktivere flere steder

Avhengig av hvordan du driver butikken, kan det hende at du må aktivere steder før du kan spore lagerbeholdning på tvers av flere steder:

• Hvis du er en forhandler for et utsalgssted som allerede har flere Shopify POS-steder og vil administrere lagerbeholdningen på tvers av flere steder, må du aktivere lagersporing på tvers av flere steder. Følg stegene som er beskrevet på denne siden for aktiverte steder i butikken din.

• Hvis du for øyeblikket bare har ett sted i Shopify, eller har ett sted og i tillegg bruker oppfyllelsestjenester fra tredjeparter, er det ikke nødvendig med noen konverteringstrinn. Hopp over trinnene på denne siden. Du kan begynne å legge til og bruke flere steder etter behov.

• Hvis du bruker en tredjeparts oppfyllelsestjeneste for et produkt, kan du også lagre produktet på steder som du administrerer.

Aktiver flere steder

OBS: Aktivering av sporing av lagerbeholdning på tvers av flere steder kan ikke angres. Etter at du har aktivert steder, kan du ikke bytte tilbake til å ha ett enkelt lagerantall for flere steder.

Før du aktiverer sporing av lagerbeholdning på flere steder, må du gjøre følgende:

• Les Komme i gang med steder for å finne ut hvordan konverteringen vil påvirke butikken din og avgjøre om du bør aktivere steder.

• Hvis du har utviklet private apper for butikken din, må du sørge for at de er oppdatert for å bruke sporing av lagerbeholdning for flere steder.

• Hvis mulig kan du aktivere steder og oppdatere lagerantall når utsalgsstedene er lukket og når du ikke får mange nettsalg. Du kan for eksempel ikke aktivere steder under en salgshendelse på nett som et lynsalg.

Trinn:

1. Logg på butikken som butikkeier.
  2. Gå til Innstillinger > Plasseringer.
  3. Klikk Aktiver lagerbeholdning på steder.
  4. Klikk på avmerkingsboksen for å bekrefte at den eksisterende lagerbeholdningen blir tilordnet fraktopprinnelsen.
  5. Klikk Aktiver lagerbeholdning på steder.
  6. Kom i gang med steder for å sette opp steder i butikken din.