Utsalgssteder med Shopify POS

Dersom du har flere utsalgssteder, vil kun produktene som lagerføres på Shopify POS-enhetens tilordnede plassering være tilgjengelig for salg (i produktvisningen). Lagerbeholdningen til den tilordnede plasseringen oppdateres hver gang et produkt selges eller tilbakeføres i Shopify POS.

Velg et Shopify POS-sted

Du kan endre stedet som er angitt på Shopify POS-enheten din.

Trinn:

1. Fra Shopify POS trykker du på Butikk og deretter på Steder.
  2. Hvis stedet ditt ikke er på listen, trykker du på Legg til eller rediger steder for å opprette et nytt sted.
  3. Trykk på et sted og trykk på Bytt.

Se detaljene til et produkt

For å se detaljene til et produkt trykker du på informasjonsikonet.

Produktdetaljene inkluderer følgende informasjon:

• produktbilde
  • sammenligningspris, hvis aktuelt
  • det nåværende stedets lagerbeholdning
  • lagerbeholdning andre steder, hvis aktuelt
  • lagerbeholdning ved din egendefinerte innfrielsestjeneste eller eksterne frakttjeneste, hvis aktuelt
  • beskrivelse
  • produktlagerenhet
  • produktleverandør
  • produkttype

Du kan måtte bla ned for å vise alle produktdetaljene.

Du kan vise et større produktbilde ved å trykke på det.

Når bildet forstørres, kan du sveipe for å se alle varianter av produktet.

Søk etter bestillinger flere steder

Du kan søke etter bestillinger fra flere steder fra skjermbildet Bestillinger i Shopify POS.

Trinn:

Refundere en hel bestilling

Du kan refundere bestillinger fra Bestillinger-skjermbildet i Shopify POS. Når du refunderer en bestilling, kan du sørge for at lagerbeholdningsnivåene er riktige ved å fylle ut returnerte produkter. Oppfylte produkter tildeles lagerbeholdningen for det tilordnede stedet til Shopify POS-appen.

Trinn:

1. Fra Bestillinger-skjermen trykker du på bestillingen du vil refundere.
  2. Trykk på Refunder produkter.
  3. Bruk + og - ved siden av hvert produkt for å angi mengden du refunderer.
  4. Hvis du ikke vil returnere varene til lagerbeholdningen, må du deaktivere alternativet Fyll på lageret.
  5. For å refundere fraktkostnaden trykker du på Legg til ved siden av frakt.
  6. Hvis kunden brukte mer enn én betalingsmåte, kan du dele opp refusjonen mellom de samme betalingsmåtene de brukte. Angi beløpet du vil refundere til hver betalingsmåte i Refusjonsbeløp-delen.
  7. Valgfritt: Trykk på Legg til refusjonsgrunn for å legge til en grunn til refusjonen.
  8. Når du er klar til å behandle refusjonen, trykker du Refunder.
  9. Hvis kunden betalte med kontanter eller en ekstern betalingsleverandør, må du følge anvisningene på skjermen og trykke på Fortsett.
  10. Hvis du vil sende en bekreftelse på e-post eller tekstmelding til kunden, trykker du på Send kvittering på e-post eller Send kvittering på tekstmelding på skjermbildet for vellykket refusjon.
  11. Når refusjonen er behandlet, trykker du på Ferdig for å gå tilbake til skjermbildet for bestillingsinformasjon.

Begrens stedstillatelser for ansatte

Hvis du vil begrense personalet med POS-PIN-er fra å få tilgang til stedsinnstillingene og se bestillinger som gjøres på andre steder, kan du angi begrensede tillatelser for ansatte.