Legge til verdier for metafelter

Når du har lagt til en metafeltdefinisjon, legger du til verdier for metafeltet på de tilhørende sidene i Shopify-administrator. Hvis du for eksempel oppretter en metafeltdefinisjon for produktets utløpsdato, angir du de spesifikke verdiene for utløpsdato på produktsidene i Shopify-administrator. Ved å legge til verdier i metafeltene kan du lagre spesialisert informasjon for intern sporing eller visning i nettbutikken.

Metafelter vises i en redigerbar tabell på sidene i Shopify-administrator. Hvert metafelt viser navnet du valgte da du opprettet metafeltdefinisjonen. Du kan klikke i hver tabellrad for å vise metafeltet og beskrivelsen, og angi en verdi.

Når du har lagt til verdier i metafeltene, kan du koble metafeltene til temae for å vise den egendefinerte informasjonen i nettbutikken.

Metafeltinnholdstyper og -verdier

Den følgende tabellen inneholder grunnleggende instruksjoner for å legge til verdier for vanlige typer metafelter, i tillegg til eksempelbrukstilfeller for hver type. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se utviklerdokumentasjonen for metafelter.

Metafeltinnholdstyper og -verdier
Innholdstype Beskrivelse Eksempel
Farge

Støtter RGB-verdier i #RRGGBB format.

Finn farge-metafeltet på produktet du vil redigere og klikk deretter på Velg farge. Bruk fargevelgeren til å velge et valg om hvor godt det skal være, eller angi en RGB-fargeverdi i Farge-feltet.

Lagre fargen til et produkt og angi bakgrunnen til produktsiden til samme farge.
Dato

Støtter datoverdier i ISO 8601-format, uten en tidssone.

På produktet du vil redigere klikker du på metafeltet for dato, og bruker deretter kalenderen til å velge en dato.

Legg til utløpsdatoer for produkter.
Dato og klokkelsett

Støtter datoverdier i ISO 8601-format og tidsverdier i UTC-tid.

På produktet du vil redigere klikker du på metafeltet for dato og klokkeslett. Klikk på kalenderen for å velge en dato, og klikk deretter på tidsfeltet for å velge et klokkeslett.

Legg til lanseringsdatoer eller produktlanseringsdatoer.
Mål

Støtter både heltall og desimalverdier. Måleenhetene kan konfigureres ved hjelp av enten metriske eller imperial-systemene.

Finn mål-metafeltet på produktet du vil redigere. Klikk i feltet for å angi en verdi, og velg så en måleenhet fra rullegardinmenyen.

Legg til eskehøyder eller produktlengder, for eksempel lengden på et skjerf.
Vekt

Støtter både heltall og desimalverdier. Måleenhetene kan konfigureres ved hjelp av enten metriske eller imperial-systemene.

Finn metafeltet for vekt på produktet du vil redigere. Klikk i feltet for å angi en verdi og velg en måleenhet fra rullegardinmenyen.

Legg til vekten til et produkt eller en ingrediens, for eksempel gram sukker.
Volum

Støtter både heltall og desimalverdier. Måleenhetene kan konfigureres ved hjelp av enten metriske eller imperial-systemene.

Finn volum-metafeltet på produktet du vil redigere. Klikk i feltet for å angi en verdi, og velg så en måleenhet fra rullegardinmenyen.

Legg til volumkapasiteten til en vannflaske.
Nummer

Støtter enten heltalls- eller desimalverdier, avhengig av hvordan du konfigurerer definisjonen.

• Heltallsverdier kan være i området -4 611 686 018 427 387 904 til 4 611 686 018 427 387 903.
  • Desimalverdier kan være i området +/-9999999999999999,99999999, med opptil 13 sifre før desimalen og opptil 9 siffer etter.

Finn metafeltet for heltall eller desimaler på produktet du vil redigere. Klikk i nummerfeltet for å angi en verdi.

Et metafelt for heltall kan legge til et sideantall for bøker.

Et metafelt for desimaler kan legge til en karatvekt for smykker.

Vurdering

Støtter desimalverdier langs en gitt skala, avhengig av hvordan du konfigurerer definisjonen.

Finn metafeltet for vurdering på produktet du vil redigere, og klikk i vurderingsfeltet for å angi en verdi.

Legg til en publikumspoengsum eller en stjernevurdering for et produkt.
Produktreferanse

Støtter koblinger til et eller flere produkter, avhengig av hvordan du konfigurerer metafeltdefinisjonen.

Finn produktreferanse-metafeltet på produktet du vil redigere, og klikk så på Velg produkt eller Velg produkter. Velg et eller flere produkter fra listen.

Lagre og vis relaterte produkter på produktsider i nettbutikken.
Produktvariantreferanse

Støtter kobling til én eller flere produktvarianter, avhengig av hvordan du konfigurerer metafeltdefinisjonen.

Finn metafeltet for referansen for produktvarianten på produktet du vil redigere, og klikk deretter på Velg variant eller Velg varianter. Velg én eller flere varianter fra listen.

Lagre og vis andre klesvarer i samme farge på produktsidene i nettbutikken
Filreferanse

Støtter opplasting av en enkelt fil i en av følgende filtyper:

• bilder
  • alle filtyper

Bilder i JPEG-, PNG- og GIF-format vises i nettbutikken din. Alle andre filtyper vises som tilgjengelige for nedlasting.

Finn metafeltet for filreferansen på produktet du vil redigere. Klikk på Velg bilde eller Velg fil. Velg en tilgjengelig fil eller klikk Last opp bilde eller Last opp fil for å velge en fil fra enheten din. Etter at du har lagt til et bilde, kan du klikke på forhåndsvisningen for å legge til ALT-tekst.

Legg til en PDF-fil med monteringsinstruksjoner.
Sidereferanse

Gir en kobling til en side i nettbutikken.

Finn metafeltet for sidereferansen på produktet du vil redigere. Klikk Velg, og velg deretter en side fra rullegardinmenyen.

Legg til en kobling til en personvernside, blogginnlegg eller detaljert pleieveiledning i nettbutikken.
URL-adresse

Støtter HTTP, HTTPS og mailto:-URL-adresser. Du kan begrense URL-adresser til bestemte domener når du oppretter metafeltdefinisjonen.

Finn URL-adresse-metafeltet på produktet du vil redigere. Klikk i feltet for å angi en gyldig URL-adresse.

Legg til en kobling for bokanmeldelser eller produktvideoer som ligger på et bestemt nettsted
Tekst

Støtter ren tekst i enten énlinjes eller flerlinjet felt. Felter med flere linjer kan inneholde linjeskift.

På produktet du vil redigere finner du metafeltet for én linje eller flerlinjet tekst. Klikk i feltet for å skrive inn teksten.

Legg til fraktnotater, kunngjøringer eller instruksjoner for instrukser for instrukser om instrukser for instrukser om levering.
Sann eller usann

Oppretter en avmerkingsboks for å velge hvorvidt en betingelse er sann eller usann.

Finn metafeltet for sann eller usann på produktet du vil redigere, og velg deretter Sann eller Usann.

Legg til hvorvidt et alternativ er tilgjengelig, for eksempel hvorvidt en vare kan være inngravert.
JSON

Støtter rå JSON-data for avanserte scenarier når du trenger en strukturert datakilde.

Finn JSON-metafeltet på produktet du vil redigere. Klikk i feltet for å angi data.

Legg til en tabell med spesifikasjoner som har ulike kolonner for hvert produkt, for eksempel ingredienstabeller.