Metafeltinnholdstyper og -verdier

Hver type metafelt godtar et utvalg med støttede verdier for ulike bruksområder. Se følgende tabell med innholdstyper for metafelter for mer informasjon:

• støttede verdier for hver type metafelt
  • eksempelbrukstilfeller for hver type metafelt
  • hvis innholdstypen kan brukes som en metafeltliste

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se utviklerdokumentasjonen for metafelter.

Vanlige metafeltinnholdstyper
Innholdstype Beskrivelse Bruk i en liste Eksempel
Samlingsreferanse Lar deg koble til en eksisterende samling. Støtter kobling til én enkelt eller flere samlinger i en metafeltliste. Ja Inkluder en «Få looken»-samling for moteprodukter i nettbutikken.
Farge Støtter RGB-verdier i #RRGGBB format. Ja Lagre fargen til et produkt og angi bakgrunnen til produktsiden til samme farge.
Dato Støtter datoverdier i ISO 8601-format, uten en tidssone. Ja Legg til utløpsdatoer for produkter, leveringsdatoer for bestillinger eller kundenes fødselsdatoer.
Dato og klokkelsett Støtter datoverdier i ISO 8601-format og tidsverdier i UTC-tid. Ja Legg til lanseringsdatoer eller produktlanseringsdatoer.
Desimal Desimalverdier kan være i området +/-9999999999999999,99999999, med opptil 13 sifre før desimalen og opptil 9 siffer etter. Ja Legg til en karatvekt for smykker.
Mål Støtter både heltall og desimalverdier. Mål bruker enten metriske eller imperiale måleenheter. Ja Legg til eskehøyder eller produktlengder, for eksempel lengden på et skjerf.
Filreferanse

Støtter opplasting av en enkelt fil i en av følgende filtyper:

• Bilder
    • Bildene må være mindre enn 20 MB. Godtatte formater: JPEG, PNG, WEBP, HEIC og GIF.
    • Gjengis som et bilde når den brukes i temainnstillingene.
  • Videoer
    • Videoer må være mindre enn 1 GB, og mindre enn ti minutter i lengde. Godtatte formater: MOV og MP4.
    • Gjengis som en video når den brukes i temainnstillinger av videotype, eller faller tilbake til en bilde når den brukes i innstillinger av bildetype.
  • Alle filtyper
    • Generelle filer må være mindre enn 20 MB.
    • Gjengis som en nedlastbar kobling i temaer.

Se Krav til filformater for støttede filtyper.

Ja Legg til en PDF-fil med monteringsinstruksjoner.
Heltall Heltallsverdier kan være i området -4 611 686 018 427 387 904 til 4 611 686 018 427 387 903. Ja Legg til et sideantall for bøker.
JSON Støtter rå JSON-data for avanserte scenarier når du trenger en strukturert datakilde. Nei Legg til en tabell med spesifikasjoner som har ulike kolonner for hvert produkt, for eksempel ingredienstabeller.
Metaobjektreferanse Støtter kobling til én enkelt eller flere metaobjektoppføringer. Ja Legg til og vis en egendefinert influenserprofil på utvalgte produktsider.
Blandet referanse

Støtter referanser av alle typer.

Utviklerstøtte kreves for å bruke denne typen i butikkfronten. Finn ut mer om tilpassede data for utviklere.

Ja Opprett dynamiske landingssiden i Hydrogen-butikkfronten.
Penger Støtter både heltall og desimalverdier. Valutakoden må samsvare med butikkvalutaen. Nei Spor detaljer om produktkostnader, som distributørkostnad eller kostnad for å sende til lager.
Flere tekstlinjer

Støtter ren tekst med linjeskift.

Du kan velge minimums- og maksimumslengder og regler for regulære uttrykk.

Nei Legg til fraktmerknader eller returbetingelser.
Sidereferanse Lar deg koble til en eksisterende side. Støtter koblinger til én enkelt eller flere sider i en metafeltliste. Ja Sett inn siden med retningslinjer eller en detaljert pleieveiledning for produkter i nettbutikken.
Produktreferanse Støtter kobling til ett eller flere produkter i en metafeltliste. Ja Lagre og vis utvalgte produkter på produktsider eller samlingssider i nettbutikken.
Produktvariantreferanse Støtter kobling til én produktvariant. Ja Lagre og vis andre klesvarer i samme farge på produktsidene i nettbutikken.
Vurdering Støtter desimalverdier langs en gitt skala, avhengig av hvordan du konfigurerer definisjonen. Ja Legg til en publikumspoengsum eller en stjernevurdering for et produkt.
Rik tekst

Støtter tekst med linjeskift og innebygde stiler, inkludert overskriftsstiler samt fet, kursiv og understreket tekst.

Kan bare kobles til temainnstillinger som fungerer med rik tekst.

Temaer håndterer stiler på ulike måter, og det kan overstyre stilene du legger til her. Kontroller temadokumentasjonen for å få en bedre forståelse av hvordan metafeltet for rik tekst kan stilsettes i temaet.

Nei Legg til lange historier om merkevaren eller produktet, inkludert stilsetting.
Én tekstlinje

Støtter ren tekst uten linjeskift.

Du kan begrense felt med én linje til forhåndsinnstilte valg som du spesifiserer når du oppretter metafeltdefinisjonen.

Ja Legg til korte merknader og kunngjøringer.
Sann eller usann Oppretter en avmerkingsboks for å velge hvorvidt en betingelse er sann eller usann. Nei Legg til hvorvidt et alternativ er tilgjengelig, for eksempel hvorvidt en vare kan være inngravert.
URL-adresse Støtter HTTP, HTTPS og mailto:-URL-adresser. Du kan begrense URL-adresser til bestemte domener når du oppretter metafeltdefinisjonen. Ja Legg til en kobling for bokanmeldelser eller produktvideoer som ligger på et bestemt nettsted.
Volum Støtter både heltall og desimalverdier. Volum bruker enten metriske eller imperiale måleenheter. Ja Legg til volumkapasiteten til en vannflaske.
Vekt Støtter både heltall og desimalverdier. Vekt bruker enten metriske eller imperiale måleenheter. Ja Legg til vekten til et produkt eller en ingrediens, for eksempel gram sukker.