Metafeltinnholdstyper og -verdier

Hver type metafelt aksepterer et utvalg med støttede verdier for ulike brukstilfeller. Se tabellen med vanlige metafeltinnholdstyper for informasjon om følgende:

• støttede verdier for hver type metafelt
  • eksempelbrukstilfeller for hver type metafelt

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se utviklerdokumentasjonen for metafelter.

Vanlige metafeltinnholdstyper og -verdier
Innholdstype Beskrivelse Eksempel
Farge Støtter RGB-verdier i #RRGGBB format. Lagre fargen til et produkt og angi bakgrunnen til produktsiden til samme farge.
Dato Støtter datoverdier i ISO 8601-format, uten en tidssone. Legg til utløpsdatoer for produkter, leveringsdatoer for bestillinger eller kundenes fødselsdatoer.
Dato og klokkelsett Støtter datoverdier i ISO 8601-format og tidsverdier i UTC-tid. Legg til lanseringsdatoer eller produktlanseringsdatoer.
Mål Støtter både heltall og desimalverdier. Mål bruker enten metriske eller imperiale måleenheter. Legg til eskehøyder eller produktlengder, for eksempel lengden på et skjerf.
Vekt Støtter både heltall og desimalverdier. Vekt bruker enten metriske eller imperiale måleenheter. Legg til vekten til et produkt eller en ingrediens, for eksempel gram sukker.
Volum Støtter både heltall og desimalverdier. Volum bruker enten metriske eller imperiale måleenheter. Legg til volumkapasiteten til en vannflaske.
Nummer

Støtter enten heltalls- eller desimalverdier, avhengig av hvordan du konfigurerer definisjonen.

• Heltallsverdier kan være i området -4 611 686 018 427 387 904 til 4 611 686 018 427 387 903.
  • Desimalverdier kan være i området +/-9999999999999999,99999999, med opptil 13 sifre før desimalen og opptil 9 siffer etter.

Et metafelt for heltall kan brukes til å legge til et sideantall for bøker.

Et metafelt for desimaler kan brukes til å legge til en karatvekt for smykker.

Vurdering Støtter desimalverdier langs en gitt skala, avhengig av hvordan du konfigurerer definisjonen. Legg til en publikumspoengsum eller en stjernevurdering for et produkt.
Produktreferanse Støtter kobling til et enkeltprodukt. Lagre og vis utvalgte produkter på produktsider eller samlingssider i nettbutikken.
Produktvariantreferanse Støtter kobling til én enkelt produktvariant. Lagre og vis andre klesvarer i samme farge på produktsidene i nettbutikken
Filreferanse

Støtter opplasting av én enkelt fil på mindre enn 20 MB i en av følgende filtyper:

• bilder
  • alle filtyper

Bilder i JPEG-, PNG- og GIF-format vises i nettbutikken din. Alle andre filtyper vises som tilgjengelige for nedlasting.

Legg til en PDF-fil med monteringsinstruksjoner.
Sidereferanse Gir en kobling til en side i nettbutikken. Legg til en kobling til en side med retningslinjer, et blogginnlegg eller detaljert pleieveiledning i nettbutikken.
URL-adresse Støtter HTTP, HTTPS og mailto:-URL-adresser. Du kan begrense URL-adresser til bestemte domener når du oppretter metafeltdefinisjonen. Legg til en kobling for bokanmeldelser eller produktvideoer som ligger på et bestemt nettsted.
Tekst

Støtter ren tekst i enten énlinjes eller flerlinjet felt. Felter med flere linjer kan inneholde linjeskift.

Du kan begrense felt med én linje til forhåndsinnstilte valg som du spesifiserer når du oppretter metafeltdefinisjonen.

Legg til fraktnotater, kunngjøringer eller instruksjoner for instrukser for instrukser om instrukser for instrukser om levering.
Sann eller usann Oppretter en avmerkingsboks for å velge hvorvidt en betingelse er sann eller usann. Legg til hvorvidt et alternativ er tilgjengelig, for eksempel hvorvidt en vare kan være inngravert.
JSON Støtter rå JSON-data for avanserte scenarier når du trenger en strukturert datakilde. Legg til en tabell med spesifikasjoner som har ulike kolonner for hvert produkt, for eksempel ingredienstabeller.