Dette må du vurdere når du overfører

Det er en rekke hensyn du bør være oppmerksom på når du overfører butikken din til Shopify:

• Protokolluavhengige ressurser
  • URL-omdirigeringer
  • Kundepassord
  • Blogginnlegg og artikler

Fjern spesifikke protokoller fra ressursene dine

Sørg for at alle butikkressursene (temafiler, stilark eller bilder) alltid er tilgjengelige ved å fjerne spesifikke protokoller som http: og https: fra nettadressene.

Sett opp omdirigeringer

Sørg for at du setter opp URL-omdirigeringer for sider som kunder kan ha lagt til som bokmerke. Dette vil redusere risikoen for å miste kunder som returnerer til en side og ser at den er utilgjengelig etter at du har migrert til Shopify.

Trinn:

1. Logg på plattformen du overfører fra.
  2. Finn delen for URL-omdirigeringer i kontoinnstillingene dine. Plasseringen av dette varierer etter plattform. Hvis du ikke finner ut hvor du kan legge til URL-omdirigeringer, kan du søke i hjelpesenteret på plattformen du overfører fra.
  3. Angi den gamle nettadressen i from-feltet og en ny Shopify-URL i to-feltet.
  4. Gjenta denne prosessen for alle nettadressene du vil omdirigere.

Eksempel på hvordan du konfigurerer URL-omdirigeringer under overføringen

Daniel overfører sin nettbaserte klesbutikk til Shopify. Hans bestselgende produkt er en rutete, knappet skjorte. En kobling til skjorten ble nylig delt på en populær blogg og genererer mye trafikk, men koblingen er til den gamle butikken. For å sikre at han ikke mister potensielle kunder, setter Daniel opp en URL-omdirigering for denne produktsiden ved å følge disse trinnene:

1. Han logger inn i sin opprinnelige e-handelsplattform og går til delen for URL-omdirigeringer.
  2. Han klikker på Legg til ny URL-omdirigering.
  3. I Omdiriger fra-feltet legger han til den opprinnelige produktsidens URL-adresse:http://www.example.oldstore.com/plaid-button-up
  4. I Omdiriger til-feltet legger han til den nye Shopify produktsidens URL-adresse:http://www.example.shopify.com/products/plaid-button-up
  5. Han klikker Legg til omdirigering.

Kunder som klikker på koblingen til Daniels bestselgende produkt på den opprinnelige nettbutikken, blir nå automatisk omdirigert til den samme produktsiden i den nye Shopify butikken.

Kundepassord

Ettersom apssord er krypterte, kan du ikke migrere kundepassord fra en annen plattform til Shopify. Som et resultat av dette, vil bare kundeoppføringene migreres til Shopify, ikke kundekontoene.

Blogginnlegg og artikler

Du kan bruke verktøyene som er inkludert i Shopify til å migrere blogginnlegg og artikler. Du må imidlertid bruke en relativ bane for å erstatte integrerte bilder i blogginnlegg. Vurder om du bør lagre mediefiler eksternt eller bruke en app fra Shopify App Store til å hjelpe med overføringen.