Migrere fra Big Cartel til Shopify

Shopifys Importer butikk-app lar deg migrere bestillings- og kundedata fra Big cartel til Shopify. Men før du kan importere dataene dine til Shopify, må du eksportere dem fra Big cartel.

Steg 1: Eksporter butikkdataene dine fra Big Cartel

Det første steget i butikkmigrering er å eksportere dataene fra Big cartel. Når eksporten er fullført, lagres CSV- filer på datamaskinen. De kan du bruke til å importere dataene dine til Shopify.

Eksporter bestillings-og kundedata fra Big Cartel

Trinn:

1. Fra Big Cartel-dashbordet går du til Bestillinger > Sendt.
  2. Klikk på Flere handlinger og merk av Last ned CSV. En CSV-fil som inneholder dataene dine lagres på datamaskinen din.

Du kan følge trinnene over for å også laste ned ikke-sendte bestillinger.

Steg 2: Importer butikkdataene dine til Shopify

Etter at du har eksportert bestillingene og kundene fra Big Cartel som CSV-filer, kan du laste ned produktdataene dine og deretter importere dataene til Shopify. Du må ha installert Shopifys Importer butikk-app for å begynne.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du på Apper > Importer butikk.

2. Utfør følgende steg for å laste ned produktdataene dine:

1. Under Tast inn Big Cartel-butikkens nettadresse for å importere produkter taster du inn nettadressen til Big Cartel-butikken.
      Nettadressen til Big Cartel-butikken
    2. Klikk på Last ned produkter.
  1. Under Last opp filerklikker du på Legg til fil og velger de eksporterte filene. Importer butikk-appen lar deg legge til flere filer, slik at du kan legge til CSV-filene samtidig.

Filer som skal eksporteres fra Big Cartel

2. Klikk på Fortsett import > Importer.

Steg 3: Se gjennom og oppdater de importerte dataene

Hvis dataimporteringen var vellykket, bør du se bestillings-og kundedataene dine i Shopify administrator. Hvis noen av kundene ikke kunne importeres, kan du legge dem til manuelt. Finn ut hvordan du legger til en kunde i Shopify.

Følgende deler beskriver noe av det som kanskje når du importerer Big Cartel-data til Shopify:

Importen var vellykket med endringer

Når importen er fullført, viser importoppsummeringssiden informasjon om importen din. Hvis noen av bestillingene eller kundene dine ble importert med endringer, ser du spesifikke meldinger i KUNDER TIL GJENNOMGANG-delen av importoppsummeringen. Du kan redigere kundene dine manuelt ved å klikke på Se varer ved siden av disse meldingene.

Noen bestillinger eller kunder ble ikke importert

Du vil kanskje legge merke til at noen av bestillingene eller kundene ikke kunne importeres. Hvis noen av kundene dine ikke kunne importeres, kan du legge dem til manuelt.

Alle kunder med den samme e-postadressen eller telefonnummeret blir hoppet over i en import. Kun den seneste kundeoppføringen med de dupliserte dataene vil bli importert.

Slette en butikkdataimport

Hvis du er misfornøyd med en dataimport, kan du slette den. Hvis for eksempel dataimporten inneholder mange varer med feil, kan det være nyttig å slette importen og prøve igjen. Du kan bare slette den siste rapporten, og du må vente til dataene er slettet helt før du starter en annen import.

Steg

1. På siden Import fulført klikker du på Slett import.

Slett import-knappen på Import fullført-siden

1. I dialogen Slett import klikker du på Slett import.

Når alle de importerte filene er slettet, kan du klikke på Start ny import for å starte en nye import.