Migrere fra ShopKeep til Shopify

Du kan bruke Store Importer-appen til å migrere ShopKeep-produktene dine til Shopify. Du må eksportere opplysningene fra ShopKeep før du kan importere dem til Shopify.

Steg 1: Eksporter butikkdata fra ShopKeep

Eksporter produktopplysningene dine fra ShopKeep BackOffice. For detaljerete instruksjoner kan du se ShopKeep Support.

Steg 2: Importer butikkdata til Shopify

Når du har eksportert produktdataene fra ShopKeep, må du importere den eksporterte filen til Shopify.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator klikker du på Apper > Store Importer.

2. Klikk på Legg til filStore Importer-siden og velg den eksporterte filen.

Hvis plattformen som nevnes på Store Importer-siden ikke er butikkens plattform kan du bla ned til bunnen av siden og klikke på Velg en annen plattform. Deretter kan du velge ShopKeep fra rullegardinmenyen.

1. Klikk på Fortsett importering > Importer.

Steg 3: gå gjennom og Oppdater de importerte dataene dine

Følgende seksjoner beskriver noe av det du vil kunne se når du importerer ShopKeep-data til Shopify:

Importen var vellykket med endringer

Når importen er fullført, viser siden med importsammendraget informasjon om importen Gå gjennom meldingene i gjennomgangsdelen av importoppsummeringen og se etter eventuelle feil. Du kan redigere den importerte informasjonen manuelt ved å klikke Vis varer ved siden av disse meldingene.

Noen produkter kunne ikke importeres.

Hvis noen av produktene dine ikke kunne importeres, kan du legge til produktene manuelt.

Produktene er importert, men er ikke publisert

Hvis noen av produktene dine i ShopKeepe hadde produktsynligheten satt til skjult da du eksporterte opplysningene, vil disse produktene fortsatt være skjult når de importeres til Shopify. Hvis du ikke ønsker at et produkt skal være skjult, må du gjøre det tilgjengelig for de ønskede salgskanalene.

Importerte produkter har ikke lenger målene sine

Hvis kundene dine trenger målene på produktene dine, kan du legge til målene direkte i produktbeskrivelsen.

Tjenesteprodukter importert som fysiske produkter

Hvis du hadde noen tjenesteprodukter på ShopKeep-nettstedet vil de bli importert som fysiske produkter til Shopify-butikken, og ikke inkludere fraktalternativer. Hvis tjenesteproduktene dine krever timebestilling eller abonnementer, må du installere en passende app for å støtte dette.

Importer data på toppen av en eksisterende import

Hvis du tror at du har gått glipp av noe i forrige import, kan du importere butikkdataene dine på nytt over den nåværende importen ved å klikke på Start ny import.

• Hvis Shopify-butikken eller en tidligere import allerede inneholder kunder, vil de bli oppdatert. Kundene blir først matchet på e-postadresse, og deretter på telefonnummer dersom det ikke finnes noen matchende e-postadresse. Hvis en match blir funnet, vil den eksisterende oppføringen bli oppdatert som følger:

• Status for skattefritak og markedsføringsabonnement overskrives.
    • Tagger, adresser og merknader fra importen legges til.
    • Hvis feltene fornavn, etternavn eller telefonnummer er tomme i den eksisterende oppføringen og inkludert i den importerte kundeoppføringen, blir de lagt til.
  • Hvis en import inneholder produkter som allerede ligger i Shopify-butikken din, vil de samsvarende produktene i importene bli hoppet over, og vil ikke bli importert. En liste over produkter som ble hoppet over vises i Importsammendraget etter at importen er fullført.

Slette en butikkdataimport

Hvis du er misfornøyd med en dataimport, kan du slette den. Hvis for eksempel dataimporten inneholder mange varer med feil, kan det være nyttig å slette importen og prøve igjen. Du kan bare slette din seneste import. Vent til dataene er helt slettet før du starter en ny import.

Steg

1. På siden Import fulført klikker du på Slett import.

2. I dialogen Slett import klikker du på Slett import.

Når alle de importerte filene er slettet, kan du klikke på Start ny import for å starte en nye import.

Hensyn i forbindelse med kundepassord

Ettersom apssord er krypterte, kan du ikke migrere kundepassord fra en annen plattform til Shopify. Som et resultat av dette, vil bare kundeoppføringene migreres til Shopify, ikke kundekontoene.