Sette opp den helt nye Amazon-salgskanalen

Når du starter introduksjonen for Amazon-salgskanalen, ser du en introduksjonssjekkliste. Hvis du ikke ser sjekklisten må du koble Amazon-kontoen din til Shopify og angi valuta.

Steg

1. Bekreft hvis du har produktoppføringer på Amazon:
  2. Velg Opprett Amazon-oppføringer hvis du har behov for å opprette oppføringer.
  3. Velg Jeg har Amazon-oppføringer hvis du ikke har behov.

4. Velg det SKU-alternativet som best beskriver produktene i Shopify-butikken din.

5. Klikk på Åpne lagerbeholdningsinnstillinger, og velg deretter innstillingene for lagerbeholdning.

6. Klikk på Lagre.

7. Klikk på Åpne innstillinger for automatisk kobling, og velg deretter innstillingene for automatiske koblinger.

8. Klikk på Lagre.

Etter at du har fullført oppsettet, vil produktene dine begynne å synkronisere basert på innstillingene dine. Det kan ta opptil én time før denne første synkroniseringen er fullført.