Betalinger i Kjøp på Facebook og Instagram

For å bruke Kjøp på Facebook og Instagram må du bruke Shopify Payments eller Shop Pay for tredjepartsgatewayer.

Betalinger for bestillinger som legges inn med Kjøp på Facebook og Instagram håndteres i Shopify-administrator.

Shopify Payments

Kjøp på Facebook og Instagram drives av Shopify Payments. Ved å bruke Shopify Payments ligger alle betalingsprosesser på ett sted. Shopify Payments eliminerer jobben med å konfigurere en tredjepartsbetalingsleverandør eller forhandlerkonto og måtte oppgi legitimasjonen i Shopify.

Hvis butikken din har Shopify Payments aktivert, mottar du betalinger gjennom Shopify Payouts når en kunde betaler med Kjøp på Facebook og Instagram.

Hvis du vil ha mer informasjon om Shopify Payments, kan du se Shopify Payments.

Shop Pay for tredjepartsgatewayer

Hvis du ikke har Shopify Payments aktivert og i stedet bruker en annen betalingsleverandør, kan du aktivere Shop Pay for tredjepartsgatewayer. Shop Pay for tredjepartsgatewayer aktiverer Shop Pay som hurtigkasse i nettbutikken, Facebook og Instagram.

Hvis nettbutikken din ligger i USA og oppfyller kravene for Shopify Payments, kan du aktivere Shop Pay for tredjepartsgatewayen.

Når Shop Pay for tredjepartsgatewayer er aktivert i butikken, mottar du betalinger gjennom Shopify Payouts når en kunde betaler med Kjøp på Facebook og Instagram.

Finn ut mer om Aktiver Shop Pay for tredjepartsgatewayer.

PayPal

Ved å aktivere PayPal i Facebook-salgskanalen kan du aktivere betalinger for bestillinger som legges inn med Kjøp på Facebook og Instagram. PayPal tillater betaling med kredittkort, bankkonto, kjøperkreditt eller PayPal-kontosaldo.

Hvis butikken din har PayPal aktivert, mottar du utbetalinger gjennom PayPal når en kunde bruker PayPal for å betale på Facebook og Instagram.

Finn ut mer om PayPal.