Krav for salg gjennom Kjøp på Instagram

Butikken din må godkjennes av Facebook for å kunne selge varer på Instagram, og produkter som selges på Instagram må følge Facebooks retningslinjer for kjøp. Finn ut mer om produktkrav for salg på Instagram.

Kvalifikasjonskrav

For å bruke Kjøp på Instagram må butikken din oppfylle følgende kvalifikasjonskrav for Commerce:

Facebook-krav

Kjøp på Instagram synkroniserer Shopify-produktene dine til en Facebook-katalog for bedriften slik at du kan tagge produktene dine på Instagram. For å bruke Kjøp på Instagram til å synkronisere produkter, må du sette opp en Facebook Business Manager som er koblet til både bedriftens Facebook-side og Instagram-kontoen din. Hvis ikke du har en Business Manager eller en Facebook-side for bedriften, kan du opprette en når du setter opp Kjøp på Instagram.

Facebook Business Manager er et verktøy du kan bruke til å organisere og administrere bedriftssider og kontoer på ett sted. Finn ut mer om Business Manager fra hjelpesenteret for Facebook-annonser.

Facebook-sideinnstillinger

Følgende krav må oppfylles på Facebook før du kan koble til Facebook-siden:

Forstå roller og tillatelser på Facebook

På Facebook må du ha en administratorrolle for en side, annonsekonto eller Business Manager før du får tilgang til alle innstillingene og kan gjøre visse endringer. Sider, annonsekontoer og Business Manager-kontoer har separate kontotillatelser, som betyr at du trenger administratorroller for hver enkelt. Business Manager-kontoen du velger i Facebook-kanalen anses som eier av Facebook-siden og Facebook-annonsekontoen under introduksjonen. Hvis Facebook-annonsekontoen eies av en annen Business Manager-konto kan du ikke koble til Facebook-annonsekontoen. Hvis du ikke kan koble til en ønsket Facebook-annonsekonto kan du prøve å koble til en annen Facebook Business Manager-konto, eller opprette en ny Facebook-annonsekonto.

Du finner en Oversikt over Facebook-roller og -tillatelser og koblinger til flere ressurser på hjelpesenteret for Facebook.

Retningslinjer om levering og retur

For å bli godkjent til å selge på Instagram, må butikken din oppfylle følgende leverings- og returpolicykrav:

• Du må sende produkter slik at de leveres innen 10 dager etter at bestillingen er lagt inn.
  • Du må godta returer i 30 dager etter at produktet er levert.