Krav for salg gjennom Kjøp på Instagram

Butikken din må godkjennes av Facebook for å kunne bruke Kjøp på Facebook og Instagram, og produkter som selges på Facebook og Instagram må følge Facebooks handelsvilkår.

Finn ut mer om produktkrav for Kjøp på Facebook og Instagram.

Kvalifikasjonskrav

For å bruke Kjøp på Facebook og Instagram må butikken din oppfylle følgende kvalifikasjonskrav for Commerce:

Facebook-krav

Kjøp på Facebook og Instagram synkroniserer Shopify-produktene dine til en Facebook-katalog for bedriften slik at du kan tagge produktene dine på Instagram og selge dem gjennom Facebook Shops. For å bruke Kjøp på Instagram må du sette opp en Facebook Business Manager som er koblet til bedriftens Facebook-side. Hvis du vil selge på Instagram, må Facebook Business Manager også være koblet til den profesjonelle Instagram-kontoen din. Hvis ikke du har en Business Manager eller en Facebook-side for bedriften, kan du opprette en når du setter opp Facebook-kanalen.

Facebook Business Manager er et verktøy du kan bruke til å organisere og administrere bedriftssider og kontoer på ett sted. Finn ut mer om Business Manager fra hjelpesenteret for Facebook.

Facebook-sideinnstillinger

Følgende krav må oppfylles på Facebook før du kan koble til Facebook-siden:

Forstå roller og tillatelser på Facebook

På Facebook trenger du en administratorrolle for en side og Business Manager før du har tilgang til alle Facebooks innstillinger og kan gjøre visse endringer. Sider og Business Manager-kontoer har separate kontotillatelser, som betyr at du trenger administratorroller for hver av dem. Business Manager-kontoen du velger i Facebook-kanalen må være eier av Facebook-siden under introduksjonen. Hvis Facebook-siden eies av en annen Business Manager, vil ikke Facebook-siden være oppført som et alternativ for tilkobling. Hvis du ikke kan koble til en ønsket Facebook-side, må du sjekke at Facebook Business Manager-kontoen du kobler til eier Facebook-siden, eller prøve å koble til en annen Business Manager.

Du finner en Oversikt over Facebook-roller og -tillatelser og koblinger til flere ressurser på hjelpesenteret for Facebook.

Retningslinjer om levering og retur

For å bli godkjent til å selge på Instagram, må butikken din oppfylle følgende leverings- og returpolicykrav:

• Du må innfri produkter innen 30 dager etter at bestillingen er lagt inn.
  • Du må godta returer i 30 dager etter at produktet er levert.