Bekrefte domenet ditt med Facebook-kanalen

Når du setter opp Facebook-kanalen må du bekrefte til Facebook at du eier domenet du bruker i nettbutikken. Ved å bekrefte domenet ditt kan du kontrollere og administrere hvordan og hvor koblinger til domenet brukes, og det kan bidra til å få butikken din godkjent av Facebook raskere.

Etter å ha bekreftet domenet ditt i Facebook-kanalen kan du tilordne redigeringstillatelser for annonser til bestemte Facebook-sider som er knyttet til Facebook Business Manager-kontoen. Facebook-sider som ikke har redigeringstillatelser kan ikke gjøre endringer i annonsene dine.

Du kan bekrefte domenet ditt under konfigurering av Facebook Shop, Instagram Shoppingog Facebook Marketing. Du kan også endre innstillingene når som helst i Facebook-kanalinnstillingene.

Hvis du vil ha mer informasjon om domenebekreftelse, kan du se Om domenebekreftelse i Business Manager i Hjelpesenter for Facebook Business Manager.

Verifiserbare domener

For at et domene skal kunne bekreftes, må det enten være et kjøpt toppnivådomene ,eller et .myshopify.com underdomene.

Toppnivådomener

Hvis du har kjøpt et domene, er rotdomenet domenet du må bruke for bekreftelse. For å bekrefte klesbutikken sin, bruker for eksempel John johns-apparel.com for å bekrefte domenet sitt med sin Facebook Business Manager.

Underdomener

Hvis du vil bruke .myshopify for bekreftelse, må du inkludere prefikset for domenet. For eksempel vil John bruke .myshopify sitt til bekreftelse, så i sin Facebook Business Manager angir John johns-apparel.myshopify.com for å bli bekreftet.

Feilsøking

Når du bekrefter domenet ditt i Facebook-kanalen, kan du få en bekreftelsesfeil. Se feilmeldingene under for å finne ut hvordan du feilsøker dem:

Domenet kan ikke bekreftes fordi det allerede gjøres krav på av en annen Business Manager-bruker

Hvis du vil bruke en annen Facebook Business Manager enn en som allerede bruker domenet ditt, må du først slette domenet fra den Facebook Business Manager-kontoen før du gjør krav på det med Business Manager-kontoen du ønsker å bruke.

Hvis du ikke kontrollerer den andre Facebook Business Manager-kontoen som har gjort krav på domenet ditt, må du kontakte Facebooks brukerstøtte for å løse problemet.

Domenet er ikke et domene som kan verifiseres

Hvis domenet ditt ikke er et domene som kan verifiseres, må du sjekke at du sender inn det riktige domenet. Se verifiserbare domener for å sjekke at domenet ditt følger de nødvendige opplysningene for bekreftelse.