Hurtigveiledning for Facebook-kanalen

Med Facebook-kanalen kan du selge på både Facebook og Instagram samtidig som du får viktig innsikt i annonseresultatene og kundene dine.

For å bruke Facebook-kanalen må butikken din være på Basic Shopify-abonnementet eller høyere. Før du kan begynne å bruke Facebook-kanalen må du sette opp en Facebook Business Manager som er koblet til både bedriftens Facebook-side og en annonsekonto med en administratorrolle for Business Manager-kontoen.

Krav og kvalifisering

Før du installerer Facebook-kanalen må du sørge for at butikken oppfyller disse kravene.

• For å installere Facebook-kanalen trenger du en Facebook-konto og en nettbutikk. Hvis du ikke har en Facebook-konto før du installerer salgskanalen i Shopify-administrator blir du bedt om å registrere en.
  • Sett opp en Facebook Business Manager og bedriftens Facebook-side. Facebook-siden må være publisert.
  • Hver enkelt Facebook-bedriftsside kan bare eies av én enkelt Facebook Business Manager, men du kan være administrator på flere Facebook-sider, og få tilgang til dem alle med én enkelt Facebook Business Manager. Du må være administrator for både Facebook Business Manager-kontoen som eier en bestemt Facebook-side og selve Facebook-siden for å koble en bedrift til Facebook-kanalen i Shopify.
  • Hvis du aldri kjører annonser med den personlige kontoen din, må du opprette en ny annonsekonto inne i Business Manager før du kan opprette Facebook-annonsekampanjer.

Kom i gang med Facebook-kanalen

Hvis du oppfyller kvalifikasjonskravene kan du konfigurere Facebook-kanalen.

Det finnes tre funksjoner som kan hjelpe deg med å utvikle bedriften din ved hjelp av Facebook-kanalen: