Facebook Shop-krav

For å være berettiget til å oppføre produkter på Facebook med Facebook Shop-funksjonen i Facebook-kanalen må du oppfylle noen krav:

Facebook-sideinnstillinger

Følgende krav må oppfylles på Facebook før du kan koble til Facebook-siden:

• Facebook-kontoen din må ha en administratorrolle på siden.
  • Facebook-IDen må være publisert.
  • Du kan være administrator på flere Facebook-sider, og få tilgang til dem alle med én Facebook Business Manager. Hver enkelt Facebook-bedriftsside kan imidlertid bare eies av én Facebook Business Manager. Du må være administrator for både Facebook Business Manager-kontoen som eier en bestemt Facebook-side og selve Facebook-siden for å koble den til Facebook-kanalen i Shopify.

Finn ut hvordan du oppretter en Facebook-side for forretningen din på Facebooks brukerstøtte.