Facebook Shop

Du kan vise Shopify-produkter på Facebook-siden ved å bruke Facebook Shop-funksjonen i Facebook og Instagram av Meta.

Når du konfigurerer funksjonen Facebook Shop oppretter Facebook en Shop-seksjon på Facebook-siden din. Shopify-produktene vises i Shop-seksjonen, slik at kunder kan handle fra Facebook-siden. Hvis du gjør endringer i et produkt i Shopify, oppdateres endringene også i Facebook Shop.

Når kontoen din er bekreftet av Facebook, vil en Shop-seksjon vises på Facebook-siden, der produktene vises når Facebook Shop-funksjonen er aktivert i Facebook and Instagram by Meta. Du kan administrere produkter, bestillinger og kunder i Shopify-administrator.

Facebook legger til knappen Kjøp nå på hovedsiden på Facebook, som er koblet til Shop-seksjonen på Facebook-siden. Du kan gjøre endringer i knappen på Facebook, inkludert ved å koble den til nettbutikken.

Kundeforespørsler

Kundene kan sende deg meldinger gjennom Facebook-siden din ved å bruke Messenger, og du kan svare som bedriften din.

Kundene kan også kontakte deg via e-post ved å bruke Kontakt selger-knappen på Facebook. Denne knappen videresender kundeforespørsler til e-postadressen for kundestøtte som du har angitt i din Shopify-administrator.

Kundeinformasjon

Facebook krever at du håndterer kundeinformasjonen som du samler inn gjennom Facebook Shop i henhold til forhandleravtalen.

Betaling

Når betaling på Facebook og Instagram er aktivert kan kundene velge et produkt og kjøpe det direkte på Facebook-siden din. Når betaling på Facebook og Instagram ikke er aktivert, blir imidlertid kundene tatt med til Shopify-butikken der de kan legge til produktet i handlekurven og fortsette å handle.