Sette opp Facebook Shop

Når du setter opp Facebook Shop, oppretter Facebook en Shop-seksjon på Facebook-siden som viser Shopify-produktene dine.

Oversikt over konfigurasjonsprosessen i Facebook-salgskanalen

Hvis du ikke har installert Facebook-salgskanalen, må du installere kanalen og velge Facebook Shop som den første funksjonen du ønsker å konfigurere.

Hvis du har Facebook-salgskanalen installert og har aktivert en annen funksjon i konfigurasjonsprosessen, vil Facebook Shop-funksjonen være tilgjengelig på Oversikt-siden under Facebook-salgskanalen.

Hvis du tidligere har satt opp Instagram Shopping kan du aktivere Facebook Shop-funksjonen uten å måtte legge til ytterligere informasjon. Klikk på Aktiver i Facebook Shop-seksjonen av Facebook-salgskanalens Oversikt-side.

Hvis du tidligere har satt opp Facebook Markedsføring må du koble til en Facebook Commerce Manager-konto til Facebook-salgskanalen for å aktivere Facebook Shop ved å klikke på Start konfigurering i Facebook Shop-seksjonen av Facebook-salgskanalens Oversikt-side.

Sette opp Facebook Shop-salgskanalen

1. Sørg for at butikken din oppfyller kravene for salg på Facebook, at du har en Facebook-side for virksomheten din og du forstår Facebooks retningslinjer.
  2. Legg til Facebook Shop i Shopify-administrator, og vent til Facebook har gjennomgått butikken din.
  3. Publiser produkter og samlinger for Facebook ved å gjøre dem tilgjengelige for Facebook Shop. Etter at du har opprettet en samling med minst ett produkt tilgjengelig for Facebook Shop i Shopify, kan du se Shop-seksjonen på Facebook-siden.

Legg til Facebook Shop

Når du er sikker på at butikken oppfyller kravene, kan du legge til Facebook Shop og koble til Facebook-kontoen din. Facebook må gjennomgå butikken din før du kan begynne å selge gjennom Facebook Shop.

Steg:

1. Koble til Facebook-kontoen du vil knytte til produktene:

1. Gå til Facebook Shop > konto.
    2. Klikk på Koble til konto.
    3. Hvis du allerede er logget på Facebook, må du bekrefte at du bruker riktig Facebook-konto. Hvis du ikke er pålogget, angir du Facebook-påloggingsinformasjonen din.
    4. Følg instruksjonene på Logg på med Facebook-dialogboksen for å la Shopify få kontakt med virksomhetens Facebook-side.
  2. Du må vent til at Facebook har gjennomgå butikken din, noe som kan ta opptil 48 timer. Du varsles via e-post og i Shopify når Facebook har fullført vurderingsprosessen.

Hvis ikke Facebook godkjenner butikken din, kan du kontakte de for å få mer informasjon. Alle kontoer, sider og produkter knyttet til Facebook Shop må godkjennes av Facebook.

Se gjennom retningslinjene for Facebook-salg

Før du begynner å selge på Facebook, må du se gjennom Facebooks forhandleravtale.

Kundebestillinger er underlagt forretningens publiserte retningslinjer, fordi de er lagt inn via Shopify-kassen.

Fjerne Facebook Shop-salgskanalen