Sette opp Facebook Shop

Når du setter opp Facebook Shop, oppretter Facebook en Shop-seksjon på Facebook-siden som viser Shopify-produktene dine.

Sett opp Facebook Shop i Facebook-kanalen

Steg:

1. Hvis du ikke har installert Facebook-kanalen, må du installere kanalen.
  2. Velg Facebook Shop som den første funksjonen du vil konfigurere. - Hvis du har Facebook-kanalen installert og har aktivert en annen funksjon i konfigurasjonsprosessen, vil Facebook Shop-funksjonen være tilgjengelig på Oversikt-siden under Facebook-kanalen.

• Hvis du allerede har satt opp Instagram Shopping kan du aktivere Facebook Shop-funksjonen uten å måtte legge til ytterligere informasjon. Klikk på Aktiver i Facebook Shop-seksjonen på Facebook-kanalens Oversikt-side.
    • Hvis du tidligere har satt opp Facebook Marketing må du koble til en Facebook Commerce Manager-konto til Facebook-kanalen for å aktivere Facebook Shop ved å klikke på Start konfigurering i Facebook Shop-seksjonen av Facebook-kanalens Oversikt-side.
  3. Koble til de nødvendige Facebook-ressursene.

4. Velg eller hopp over innstillingene for datadeling.

5. Godta Facebooks vilkår.

Det kan ta opptil 48 timer før Facebook har vurdert produktene og godkjent butikken. Når vurderingsprosessen er fullført blir du varslet på e-post og i Shopify-administrator.

Hvis butikken din ikke er godkjent, kan du kontakte Facebook for mer informasjon. Alle Facebook-kontoer, sider og produkter knyttet til Facebook Shop må godkjennes av Facebook. Produktene dine i Facebook Shop vises ikke til kundene dine før Facebook-vurderingsprosessen er fullført.

Hvis Facebook Shop ikke vises på Facebook-siden din, må du sørge for at det ikke er noen feil på Facebook-kanalen i Shopify-administrator. Facebook-siden din må være publisert, må bruke Shopping-malen, og det kan være at du må aktivere Shop-seksjonen i Facebook.