Sette opp Instagram Shopping

Instagram Shopping kobler produktene du har i Shopify til Instagram-bedriftsprofilen din, slik at kunder kan se produktene dine på Instagram. Kunder kan se produktene dine ved hjelp av produkttagger eller se på nettbutikken. Før du legger til Instagram Shopping må du sørge for at du har en Facebook-bedriftsside, og at Instagram-profilen din er en profesjonell konto.

Gjør om en Instagram-profil til en profesjonell konto

Steg:

1. I Instagram-appen åpner du bedriftsprofilen din.
  2. Trykk på -ikonet.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Trykk Konto > Bytt til Profesjonell konto.
  5. Velg en kategori for bedriften din, bekreft kontaktinformasjonen din og koble til bedriftssiden på Facebook.

Finn ut mer om hvordan du gjør om en Instagram-profil til en forretningsprofil i Facebook brukerstøtte.

Legge til Instagram Shopping i Facebook-salgskanalen

Instagram Shopping kan konfigureres som den første funksjonen når du installerer Facebook-kanalen, eller det kan når som helst legges til fra Oversikt-siden i Facebook-kanalen. Hvis du allerede har satt opp Facebook Shop eller Facebook-markedsføring i Facebook-kanalen, kan det være at noen trinn allerede er fullført.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator klikker du på Facebook-salgskanal > Oversikt.
  2. Klikk Konfigurer for å starte i Instagram Shopping-seksjonen.
  3. Koble til de nødvendige Facebook-kontoene til Facebook-salgskanalen.
  4. Gå gjennom og godta vilkårene og betingelsene, og klikk på Be om godkjenning.

Det tar 24-48 timer før Facebook har vurdert produktene dine.

Legg til produktkatalogen din på Instagram

Du kan legge til produktkatalogen din fra Shopping-seksjonen i Instagram-innstillingene for bedriftsprofilen.

Steg:

1. Inne på Instagram åpner du alternativene for forretningsprofilen, og går til Innstillinger-delen.
  2. Trykk Bedrift > Shopping, og bekreft Facebook-kontoen din.
  3. Velg produktkatalogen du vil koble til.
  4. Trykk på Ferdig.

Finn ut mer om å legge til produktkatalogen din på Instagram i Facebooks hjelpesenter.

Endre produktbeskrivelsen

Hvis du vil endre produktbeskrivelsen, navnet eller prisen i produkttagg-opplysningene, må du redigere produktoppføringen på Shopify og publisere det oppdaterte produktet til Facebook. Produktbeskrivelsen kan ikke være annerledes i Instagram enn den er i Shopify.

Hvis det er feil pris for et produkt på Instagram, må du sørge for at prisen og sammenlign med-prisen stemmer i Shopify. Du kan også sjekke Facebook Commerce Manager for å sikre at det ikke er noen start- eller sluttdato for salget.