Sette opp Instagram Shopping

Instagram Shopping kobler produktene du har i Shopify til Instagram-bedriftsprofilen din. Før du legger til Instagram Shopping må du bekrefte at du har en Facebook-bedriftsside, og at du har lagt til produkter i Facebook-katalogen. Du kan opprette en Facebook-produktkatalog ved å konfigurere Facebook Shop.

Legge til Instagram Shopping i Facebook-salgskanalen

Instagram Shopping kan konfigureres som den første funksjonen når du installerer Facebook-salgskanalen, eller det kan når som helst legges til fra Oversikt-siden i Facebook-salgskanalen. Noen trinn kan allerede være fullført hvis du har satt opp Facebook Shop eller Facebook Markedsføring i Facebook-salgskanalen fra før.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator klikker du på Facebook-salgskanal > Oversikt.
  2. Klikk Konfigurer for å starte i Instagram Shopping-seksjonen.
  3. Koble til de nødvendige Facebook-kontoene til Facebook-salgskanalen.
  4. Gå gjennom og godta vilkårene og betingelsene, og klikk på Be om godkjenning.

Det tar 24-48 timer før Facebook har vurdert produktene dine.

Administrer produktkatalogen

Du kan legge til produktkatalogen fra shopping-siden i alternativene for forretningsprofiler i Instagram.

Steg:

1. Inne på Instagram åpner du alternativene for forretningsprofilen, og går til Innstillinger-delen.
  2. Trykk på Shopping, og bekreft Facebook-kontoen din.

Hvis ikke du ser Shopping-delen, trykker du på Rediger profil og bekrefter at du er koblet til forretningssiden din på Facebook.

3. Velg produktkatalogen til yourstore.myshopify.com.

4. Trykk på Ferdig.

Endre produktbeskrivelsen

Hvis du vil endre produktbeskrivelsen, navnet eller prisen i produkttagg-opplysningene, må du redigere produktoppføringen på Shopify og publisere det oppdaterte produktet til Facebook.

Sette opp Instagram-salgskanalen

Før du legger til Instagram-salgskanalen må du bekrefte at du har en Facebook-bedriftsside, og at du har lagt til produkter i Facebook-katalogen. Du kan opprette en Facebook-produktkatalog ved å konfigurere Facebook Shop.

Steg:

1. Logg på Facebook-kontosiden din for å autentisere Instagram-kontoen din i salgskanalen.

Når du har lagt til bedriftsprofilen din på Instagram, blir kontoen din gjennomgått av Instagram for tilgang til funksjonen. Shopify kan ikke aktivere produkttagging-funksjonen for butikken din. Når du er blitt godkjent, vil du se en varsel i forretningsprofilen din på Instagram. Hvis du har spørsmål vedrørende godkjenning av butikken din, kan du finne hjelp i Instagram hjelpesenter.