Legge til Messenger

Facebook Messenger-funksjonen i Facebook-kanalen lar deg koble Facebook Messenger til Shopify Inbox. Når du har aktivert Messenger-funksjonen i Facebook-kanalen, kan du sende og motta meldinger fra Facebook Messenger inne i Inbox. Før du legger til Messenger, må du sørge for at du har en Facebook-bedriftsside.

Bruk Shopify Inbox til å få tilgang til alle kundemeldinger på ett sted.

Installer Shopify Inbox

Før du legger til Messenger i Facebook-kanalen, må du installere Shopify Inbox. Shopify Inbox lar deg dele produkter og rabatter, og håndtere kundesamtaler.

Steg:

1. Installer Shopify Inbox på en av følgende mobilenheter: - iPhone

2. Åpne Shopify Inbox og logg på Shopify-kontoen din.

For mer informasjon om konfigurering av Shopify Inbox, kan du se Konfigurere Shopify Inbox.

Legg til Messenger i Facebook-kanalen

Messenger kan når som helst legges til fra Oversiktssiden til Facebook-kanalen. Hvis Facebook Shop, Instagram Shopping eller Facebook Marketing allerede er satt opp i butikkens Facebook-kanal, kan det være at noen trinn allerede er fullført.

Før du legger til Messenger i Facebook-kanalen må du sørge for at du har satt opp Facebook-kanalen og at Facebook-siden din har en Send oss en melding-knapp. For å finne ut mer om å legge til en Send oss en melding-knapp, kan du se Hvordan legger jeg til en handlingsknapp på Facebook-siden min?.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator klikker du på Facebook > Oversikt.
  2. I Messenger-seksjonen klikker du på Konfigurer for å starte.
  3. Klikk på Bekreft for å godkjenne at Shopify Inbox kan snakke med Messenger.
  4. Klikk på Gå til Facebook for å sette opp Messenger-knappen. Bedriftens Facebook-side må ha en Send oss en melding-knapp for å gjennomføre dette trinnet.
  5. Klikk på Gå til Shopify Inbox for å logge inn på Shopify Inbox og fullføre Messenger-oppsettet.
  6. Klikk på FullførSett opp Facebook Messenger-siden.

Når en kunde sender deg meldinger på Facebook Messenger, kan du nå svare med Shopify Inbox.